Z odličnimi nasveti, predlogi, recepti naših svetovalcev, serviserjev, monterjev, kuharjev, mizarjev in ostalih strokovnjakov za dom bomo zadovoljili tudi najbolj zahtevne. Poskrbeli bomo, da bo vsakodnevno gospodinjstvo za vas užitek.
Po e-pošti vam bomo poslali e-knjižico z najboljšimi nasveti, kako se pravilno lotiti nakupa večje kuhinjske opreme, da kasneje ne bo bolela glava. Ni modro kupovati na hitro, ko gre za opremo, ki jo boste leta dolgo uporabljali vsak dan. Kam vam jo pošljemo?
Beljake stepemo v rahel sneg. V sneg postopoma dodamo kristalni sladkor. Ko beljaki postanejo svetleči in se ne čuti več kristalnega sladkorja, z gumjasto paleto (rubber spatula) postopoma vmešamo ... ODKRIJ VEČ
Priprava:
Mleko, gustin, 10 g sladkorja in rumenjake s paličnim mešalnikom zmešamo v gladko maso. Maso zlijemo v kozico in jo skuhamo, da dobimo slaščičarsko kremo (puding).
Z vročo kremo ... ODKRIJ VEČ
Za špinačni nadev zmešamo nasekljano špinačo, sol, poper, muškatni orešček, in dobro sesekljan česen. Nadev porazdelimo po puranjih zrezkih, jih tesno zvijemo in ovijemo s kuhinjsko nitjo. V posodo za ... ODKRIJ VEČ