pecica-bora-xbo/xbo-naslovna

Pečica Bora X BO - spoznajte jo v živo. V SALONU ETIS LJUBLJANA

Pečica BORA X BO predstavlja revolucijo v svetu pečenja in kuhanja na pari. S številnimi inovacijami in dovršenim dizajnom BORA ponovno postavlja standarde in poskrbi, da običajne pečice postajajo neuporabne. Kvantni skok v novo dobo kuhanja in pečenja.

Nova dimenzija kuhanja in pečenja

Prednosti pečice BORA X BO:

  • Svež zrak in prost pogled
  • Enostavno upravljanje
  • Preprosto čiščenje
  • Najvišja zmogljivost / najboljša priprave hrane
  • Dizajn
  • Najboljši materiali

POSVET V SALONU

 

Najvišja zmogljivost

Ne more biti bolje: BORA X BO prepriča s povsem enakomerno pripravo hrane in optimalno porazdelitvijo toplote. X BO pečica nadomešča klasične metode pečenja s konceptom inteligentnega vročega zraka, kar olajša prehod in zagotavlja rezultate, ki navdihujejo - tudi pri preizkušenih receptih. Poleg tega pa služi tudi kot parni kuhalnih, zaradi česar je kuhanje lažje, bolj predvidljivo in bolj zdravo. Živila obdana s paro ohranijo svež okus ter dragocene vitamine in minerale.

POSVET V SALONU

 

Popolna peka brez vonjav

Ne glede na to, ali pripravljate hrustljavo pečenko, okusno zelenjavo ali zlato zapečene maslene rogljičke, s fleksibilno pečico BORA X BO, ki paro ustvarja povsem enakomerno in toploto optimalno razporedi, boste vedno dosegli popolne rezultate, tudi če vanjo hkrati postavite tri povsem polne pladnje. BORA X BO predstavlja novost na področju zasebnih kuhinj.

POSVET V SALONU

 

Enostavno upravljanje

Pečico BORA X BO upravljate prek velikega, 19-palčnega zaslona na dotik, ki ga lahko po potrebi tudi zložite. Zaslon je tako občutljiv na dotik kot vaš pametni telefon. Zahvaljujoč številčnim pred nastavljenim programom in intuitivnem upravljanju je kuhanje pravi užitek. Izbirate lahko med klasičnim kuhanjem, ročnim kuhanjem in samodejnimi programi ter uporabite posebne funkcije, ki vam, na primer, predlagajo jedi.

POSVET V SALONU

 

Vrhunski materiali in ikoničen dizajn

Estetski dizajn je pri podjetju BORA že od nekdaj pomembno merilo. Kot pri vseh izdelkih BORA je bila posebna pozornost namenjena tudi dizajnu te pečice. Zaradi črnega okvira in minimalistične zunanjosti bi lahko rekli, da gre za umetniško delo. Zaslon, ki prepriča z jasnimi ikonami, se brezhibno zlije s privlačnim dizajnom pečice, k temu pa pripomore tudi elegantna notranjost pečice iz nerjavečega jekla.

POSVET V SALONU

 

Svež zrak in prost pogled

BORA X BO prepreči, da bi vam ob odpiranju vrat pečice v obraz pihnila para. Samodejno odpiranje poskrbi za odvod pare, še preden pečico popolnoma odprete – in to povsem brez vonja, za kar poskrbi poseben filter, ki absorbira vonjave vseh jedi, tudi rib. Če po odpiranju položaja vrat ne spremenite, se ta po določenem času samodejno zaprejo - to ohrani okus jedi in prihrani energijo. Če pa želite, da se po prostoru širijo vonjave, na primer pri peki peciva, lahko količino pare, ki se odvaja, po želji zmanjšate.

POSVET V SALONU

 

Preprosto čiščenje

Umazana notranjost pečice? Ni problema! BORA X BO vas razvaja s tremi čistilnimi programi, od hitrega do intenzivnega – naknadno čiščenje je odveč! Dvodelna kartuša za čiščenje poskrbi za kristalno čisto notranjost. Z vročo paro in okolju prijaznimi sestavinami BORA čistilna kartuša temeljito očisti vso umazanijo in odstrani vodni kamen iz notranjosti XBO. Naknadno brisanje notranjosti ni potrebno. Tovrstno čiščenje je izjemno priročno za uporabnika in zagotavlja dolgo življenjsko dobo naprave.

POSVET V SALONU