Cenjene stranke obveščamo, da bo poslovalnica Etis Koper, v četrtek, 23. maja 2024, zaprta. Hvala za razumevanje.

 

 

Miele-kavni-avtomati/1

Ponovno odkritje užitka

Ne glede na to, ali se odločite za vgradni ali prostostoječi kavni avtomat Miele, čisto doživetje užitka ob skodelici kave je zagotovljeno. Miele kavni avtomati omogočajo dovršeno pripravo najrazličnejših kavnih specialitet s popolno usklajenim sistemom. To lahko vidite, vonjate, občutite, slišite in seveda še posebej okusite.

Popolna kava ... brez težav z aparati Miele

Želite uživati v aromi sveže zmletih zrn? Ali pa izmed vseh vrst kave tega sveta sami sestaviti svojo najljubšo vrsto kave? Potem sta Mielejeva prostostoječa kavna avtomata CM6 in CM7 kot nalašč za vas. Tu lahko vse parametre aparata popolno prilagodite svojemu okusu. Prostostoječe kavne avtomate Miele lahko postavite na poljubno mesto v kuhinji – ali pa v dnevni sobi ali zimskem vrtu, kjer koli želite s pritiskom na gumb uživati v dišeči skodelici kave.

POSVET V SALONU

 

CM7

Miele CM7 je zasnovan za poznavalce, kar velja tudi za njegov dizajn. Žlahtno ohišje je oblikovano s čisto oblikovno govorico povsem v slogu klasičnega kavnega avtomata. Puristični sijaj in visoka kakovost materiala zagotavljata, da je CM7 v okras vsaki kuhinji ali pisarni. Na voljo je v obsidian črni in elegantni briljantno beli barvi. Z udobnim prikazovalnikom C-Touch aparat CM7 omogoča posebej enostavno in intuitivno upravljanje. Z nekaj dotiki lahko izberete in prilagodite svoj najljubši napitek. 

POSVET V SALONU

 

CM6

Tudi kompaktnejši CM6 prepriča z elementarnim oblikovalskim jezikom. Značilni dizajn je privlačno poudarjen z barvnimi obrobami in tako pritegne pozornost v vsaki kuhinji. Izbirate lahko med barvami obsidian črno, lotos belo ali grafitno sivo. Upravljanje DirectSensor s sodobno funkcijo Touch nudi največje udobje. Vsi upravljalni elementi so pregledno razporejeni okrog štirivrstičnega prikazovalnika, navigacija je enostavna in intuitivna.

POSVET V SALONU

 

CM5

Nova serija CM5 vas prepriča z inovativno tehniko in ekskluzivnim dizajnom zunanjosti aparata. Naj gre za nevsiljivo grafitno sivo, klasično obsidian črno ali temperamentno robidovo rdečo: kompaktni prostostoječi kavni avtomati nudijo dovolj prostora za razvoj vaše individualnosti. Za dodatno ekstravaganco poskrbi grafitno siva in rožnato zlata različica z ekskluzivno površino PearlFinish.

POSVET V SALONU

 

Samo pri Miele

  • AutoDescale: čiščenje in vzdrževanje kavnega avtomata še nikoli ni bilo tako preprosto in hitro. S patentirano funkcijo AutoDescale1 namreč avtomati serije CM7 poskrbijo za avtomatsko odstranitev vodnega kamna. Tudi vsakodnevno čiščenje je povsem preprosto. Aparati serij CM5, CM6 in CM7 samodejno izperejo cevi za mleko s svežo vodo iz posode
  • CupSensor: idealna oddaljenost...CupSensor prepozna višino skodelice in pomakne centralni izliv v ustrezen položaj.
  • CoffeeSelect: na voljo so tri posode za kavo v zrnju, zato se vaša kava vedno pripravi z ustrezno vrsto kave.