Cenjene stranke obveščamo, da bo poslovalnica Etis Koper, v četrtek, 23. maja 2024, zaprta. Hvala za razumevanje.

 

 

Shramba/ROC-F754_SCA-L552M_HA
Shramba

Nove rešitve za shranjevanje zalog

Trend odprtega bivanja predstavlja izzive pri načrtovanju prostorov za shranjevanje zalog. Koncepti sob, v katerih se združita kuhinja in bivalni prostor, zahtevajo pametne ideje za urejeno in pregledno shranjevanje posode, živil, zalog, ne da bi ob tem vplivali na prijeten videz sobe. Z novimi rešitvami je ta dragoceni prostor mogoče oblikovati praktično in funkcionalno tako, da ob tem ostane tudi vizualno privlačen.

POSVET V SALONU

 

Prostor za zahtevne

Ni pomembno kakšni so predpogoji prostora - z ogromno ponudbo omar in pametnimi rešitvami imamo pravi odgovor na vsako zahtevo. Naša želja je, da se izkoristi in pametno uporabimo vsak centimeter razpoložljivega prostora.

Ko jo enkrat imate, preprosto ne morete več živeti brez nje: shramba, najljubša živila diskretno hrani v ozadju.

POSVET V SALONU

 

Na nič nismo pozabili

Odprte police zagotavljajo hiter pregled in urejenost. S posebnimi policami za zaboje pijač  je možno steklenice jemati preprosto. Enako velja za praktične izvlečne predale, saj je možno izdelke, ki jih shranjujemo, videti v celoti - to omogoča dober pregled in zagotavlja, da ničesar ne spregledamo. Čudoviti elementi iz naravnega hrasta so idealni za to, če želite shrambi dodati tudi vizualni poudarek.

POSVET V SALONU