Obveščamo vas, da bo poslovalnica Etis Koper, v soboto, 20. aprila 2024, zaprta. Hvala za razumevanje.

 

 

Zakaj-Etis/next125-kitchen2

Bolj ko ste zahtevni, težje najdete stvari zase.

Tudi mi smo jih. Zato smo se pred 30. leti odločili, da bomo pomagali izkušenim in zahtevnim. Odločili smo se, da bomo izpolnjevali neuresničene kuhinjske želje. Počasi smo zbrali edinstveno paleto opreme in obsežno znanje o njej, saj smo vsak kos temeljito preizkusili.

ETIS je edinstven.

Smo edini v Sloveniji, ki združujemo ogromno izbiro preizkušene opreme in servis zanjo. Ne verjamemo prospektom. Zaradi servisa in osebnega preizkušanja smo edini, ki poznamo resnično uporabno vrednost opreme. Kar pomeni, da res vemo, kaj prodajamo.

Edini v Sloveniji lahko svojim strankam ponudimo brezskrbnost za vso življenjsko dobo izdelkov. V hiši ETIS prejmejo vrhunsko svetovanje, nakup z garancijo, podaljševanje trajanja z vrhunskim servisom in zamenjavo z novim izdelkom. Za nas so kot člani družine, in ker smo družinsko podjetje, to mislimo resno.

Česa drugje ne boste našli?

Razumevanja svoje edinstvenosti. Če iščete več užitka v kuhinji, če se ne želite prilagajati splošnim standardom in želite početi, kar želite in kakor želite…potem potrebujete opremo, ki bo popolnoma prilagojena vašemu načinu življenja in idealna za vas. Pomagali vam bomo izbrati tisto, ki je sami niti ne bi našli, a bo z njo hitreje, lažje in bolj užitek delati.

Zato tisti, ki nas poznajo, najprej pridejo k nam.