O-nas/O-podjetju-Etis

O podjetju ETIS

ETIS je že 30 let najboljši prijatelj v svetu bele tehnike in kuhinj. Vsak kos opreme sami preizkusimo in natanko vemo, kdaj in za koga je najustreznejši. Ne prodajamo škatel, ampak pomagamo izbrati opremo, ki je idealna za vaš način dela v kuhinji in najbolj skladna z vašimi željami.

Kaj je idealno za vas?

Nikjer drugje ne boste našli nabora opreme, ki bi bil tako poznavalsko izbran prav za vas. Ker vso opremo tudi servisiramo, bolje kot drugi vemo, kako kaj deluje in kako trajno je. Smo družinsko podjetje s stalno in prijetno ekipo strokovnjakov, zaradi katere se kupci vedno radi vračajo. Tudi zato, ker se tu počutijo kot doma.

Ne ponujamo izdelkov, to počnejo desetine drugih. Naš namen je spoznati vaše želje in poiskati opremo, ki bo popoln odgovor za to, kako se želite počutiti v svoji kuhinji in domu. V tem smo edinstveni.

 

 

Zakaj se naše stranke rade vračajo?

 1. Natančno poznamo vsak izdelek.
  Ker vse izdelke osebno preizkusimo, poznamo njihovo pravo uporabno vrednost, ki je ne najdete ne v brošurah ne na spletu. Zaradi take zakladnice znanja smo priljubljeni kot poznavalci in strokovnjaki svojega področja, ki znamo poiskati rešitev za vsak kupčev izziv.
   
 2. Za vsako stranko najdemo idealno rešitev.
  Ne verjamemo, da je en izdelek idealen za vse. Verjamemo pa, da za vsako stranko obstaja idealen izdelek – ki je dober toliko, kot odgovarja na njene potrebe in želje. Vedno poiščemo tisto, za kar verjamemo, da kupcu izboljša življenje.
   
 3. Gradimo odlično paleto zanesljivih izdelkov.
  Ne ponujamo ničesar, v kar ne bi verjeli, česar ne bi preizkusili in česar ne bi priporočili najboljšemu prijatelju. Pika. Zagovarjamo načelo dobre kakovosti kot osnove za sproščeno uživanje v kuhinji, zato ponujamo izdelke cenjenih in zanesljivih blagovnih znamk.
   
 4. Stranke so člani naše družine.
  In v družini se radi družimo in veselimo skupaj. Redno organiziramo delavnice, kot so izdelava slaščic, priprava ribe, peka kruha ipd. Na delavnicah združujemo prijetno druženje s koristnimi nasveti, ki jih lahko vsakdo že naslednji dan uporabi v svoji kuhinji.
   
 5. Skrbimo za celotno življenjsko dobo.
  Naša skrb se ne konča z nakupom, ampak se takrat šele začne. Desetletja delovanja servisne službe, vodilne med podobnimi, so jamstvo, da stranka nikoli ne bo prepuščena sami sebi. Za nas se odnos ne konča, ko odidete iz trgovine.

Osebna izkaznica

Naziv družbe: ETIS, d.o.o. Ljubljana
Naslov: Tržaška cesta 333, 1000 Ljubljana
Internet naslov: www.etis.si
Telefon: 01 200 70 00
Faks: /
E-pošta: info@etis.si

Davčna številka: SI76323595 (smo davčni zavezanec)
Matična številka: 5335434000

Šifra osnovne dejavnosti: 95.220
Vpis v sodni register: Okrožno sodišče v Ljubljani
Številka registerskega vpisa: 10440800

Osnovni kapital: 99.970,00 EUR 
Transakcijski računi:

 • SI56 0700 0000 2995 450   GB d.d., 
 • SI56 0205 3025 3616 096   NLB d.d.,
 • SI56 3300 0001 2968 115   Addiko Bank d.d

Poslovodstvo

Toni Vidmar, generalni direktor
Andraž Writzl, direktor - član poslovodstva