Obveščamo vas, da bo poslovalnica Etis Koper, v soboto, 20. aprila 2024, zaprta. Hvala za razumevanje.

 

 

sl/shutterstock

Mnenja naših strank

Vaše zadovoljstvo je naš največji uspeh in motivacija, da še naprej delamo nadpovprečno. Da uresničujemo vaše želje in vam zagotavljamo odlične izdelke in storitev. Obiščite nas v naših salonih in nam zaupajte svoje želje.

Pišite nam

Na marketing@etis.si pošljite vaše mnenje, izkušnje, pohvale, ... 

Veseli vsake vaše pohvale

 • Rada bi pohvalila vašega zaposlenega, gospoda Matjaža Žagarja. Sem vaša dolgoletna stranka, pri gospodu Žagarju sem kupila hladilnik, steklokeramično ploščo, pomivalni in pralni stroj in še kaj bi se našlo. Gospod Žagar je izjemno prijazen, ustrežljiv in zna dobro svetovati, zato bom tudi v prihodnje vaša stranka.

  Nataša R. in Boštjan K.

 

 • Danes zjutraj sta vaša monterja, kot dogovorjeno, več kot točno pripeljala in zmontirala pomivalni stroj, ki sem ga že težko čakala, a je bilo vredno. Moram posebej poudariti, da takih monterjev v zadnjih letih in selitvah po treh kontinentih, še nikjer nisem doživela. Tako profesionalnih, učinkovitih in hkrati tudi neverjetno prijaznih in ustrežljivih gospodov ne srečaš prav pogosto. Seveda se od njih pričakuje zanesljivo in uspešno delo - a tistega dodatnega kančka prijaznosti in lepe besede pac ne moreš dati v opis dela in nalog in se najde pac samo, če ljudje svoje delo opravljajo s srcem in zavedanjem, da smo vsi samo ljudje. Meni nista polepšala dneva samo z dobavo stroja, temveč tudi s prijaznim optimizmom in nasmehom. Prijazno vas prosim, da to prenesete naprej tako obema gospodoma, kot tudi servisni službi in samo svetujem lahko, da se držite takih ljudi - v veselje in zadovoljstvo vseh nas in tudi za nadaljnjo uspešnost vašega podjetja. Prijazna hvala in lep dan vam želim! 

           B.D.V.

 

 • Pozdravljeni, ker se stranke običajno obračamo na vas samo s prošnjami (beri zahtevami), bom danes jaz naredil razliko. Rad bi se preprosto zahvalil za odličen servisni suport ekipe ETIS servis in pohvalil odlično opravljeno servisno storitvijo s strani vašega serviserja Matjaža. Hvala in uspešno delo še naprej!

  David

 

 • Pozdravljena ga. Maja, bila je izvrstno organizirana, slastna kulinarična delavnice z ljubkimi darilci, najlepša hvala. Na povezavi (aktivna 3 dni) posredujem obljubljene posnetke, ki jih, če vam pridejo prav, lahko uporabljate brez omejitev. Še enkrat, najlepša hvala in upam, da se tako ali drugače še vidimo, srečamo, poklepetamo.
  Hkrati vam in celotni ekipi, želim vesele prihajajoče praznike in srečno, uspešno, radostno novo leto 2023. Lepo pozdravljam,

  Barbara J.J.

 

 • Pozdravljeni, gospa Vanja. Prenova kuhinje je končno končana in vsi aparati priključeni Ob tem bi se vam rada zahvalila za vaše strokovno svetovanje glede aparatov, predvsem pa angažiranost do same priključitve aparatov. Res popolna storitev.
  Ob tem bi pohvalila tudi gospoda Tomaža, ki je priključil Boro.
  Želim vam še naprej veliko poslovnih uspehov in zadovoljnih strank. 

  Mateja L.

 

 • Pozdravljeni. Včeraj sva z ženo prejela po pošti težko pričakovani sesalec Bosch, res sva ga pogrešala aparat je zelo uporaben in kvaliteten. Pri Vas na servisu je bil res dolgo. Ampak, res sva presenečena in ZELO ZELO VAM HVALEŽNA, kako ste servis opravili, res temeljito in odlično. Vam Vsem skupaj Želiva Vse dobro in naj Vas Bog blagoslovi, obilo uspeha pri svojem delu.
  Hvala, Hvala, Hvala.

  Duško & Nataša Robnik

 

 • Spoštovani, včeraj sva bila z ženo v vaši trgovini na Tržaški cesti, z namenom, da se pozanimava o pomivalnih strojih (stari se je pokvaril).Dogovor je bil, da narediva en krog po trgovinah in se na koncu odločiva kje in kakšen stroj bova kupila. Malo sva že poguglala o današnjih pomivalnih strojih, tako da sva imela določene informacije, minimalne zahteve in nekaj vprašanj. Gospa Vanja Lenaršič v prvem nadstropju vaše trgovine je pristopila do naju in nama prijazno, umirjeno, strokovno in nevsiljivo svetovala, odgovorila na najina vprašanja, tako tehnične kot vsebinske narave. Po krajšem premisleku sva kupila pomivalni stroj Miele in končala najin obhod trgovin kar v prvi trgovini in se po prevzemu stroja zadovoljno odpeljala domov.
  Zasluga za najino zadovoljstvo je gotovo v ravnanju ga. Vanje, ki se ji lepo zahvaljujeva.

  Brigita in Sandi S.

 

 • Pozdravljeni, kot že omenjeno po telefonu, bi se vam Sabina in montažni ekipi še enkrat zaželela zahvaliti za pomoč. Vam osebno zaradi vse pomoči pri izbiri artiklov, "predčasnem" jemanju potrebnih artiklov bele tehnike in logistike okoli tega, g. Tomažu pa, da je kljub napaki, ki je bila narejena s strani dobavitelja pulta, takoj preveril vse možnosti in zagotovil rešitev, da je bila montaža kuhalne plošče Bora še vedno mogoča v istem dnevu. Takšne dodane vrednosti pri odnosu do strank (sploh kar sem/sva doživela v zadnjem letu opremljanja novega stanovanja) ne srečaš prav pogosto.
  Še enkrat najlepša hvala in vas definitivno priporočam vsakemu! Lep ponedeljek,

  Gaja Ž.in Blaž G.

 

 • Pozdravljeni, prejela sem vašo pošiljko oz. svoj sesalec, ki je bil pri vas na popravilu. Serviserju moram reči ,da sem zelo zadovoljna s popravilom saj sem prijetno presenečena. Prejmite vse pohvale posebej pa delavec, ki je opravil servis, Še enkrat se vam lepo zahvaljujem za vaše strokovno in prijetno popravilo .Hvala, lep ostanek dneva še naprej. 

  Sandra