Obveščamo vas, da bo poslovalnica Etis Koper, v soboto, 20. aprila 2024, zaprta. Hvala za razumevanje.

 

 

pecica-dialog/Mchef

Svetovna novost: pečica Miele Dialog

GURMANSKE JEDI, PRIPRAVLJENE DOMA

Pripravite gurmansko večerjo – in se kljub temu sproščeno družite s svojimi gosti. Miele s pečico Dialog tistim, ki radi kuhajo doma, ponuja izdelek, ki je pravcata revolucija v umetnosti peke.

Je mogoče speči popoln file trske v ogromni kocki ledu? S predstavitvijo svojega novega vrhunskega izdelka, pečice Dialog, je Miele dokazal, da je to mogoče in tako vsem nam ponudil ščepec čarobnosti. Riba v kocki ledu doseže popolno temperaturo in teksturo – z lahkoto bi jo kot predjed ponudili v kateri od nagrajenih restavracij – ob tem pa se led v pečici ne stopi. 

Tehnologija in inovacija: kako deluje pečica Miele Dialog?

Eksperiment s kocko ledu se morda zdi kot čarovniški trik, vendar je skrivnost izdelka v njegovi precizni tehnologiji in inovativnih funkcijah. Kako torej pečica Miele Dialog s tehnologijo M Chef zares deluje? Izdelek je opremljen z dvema izpopolnjenima antenama, ki oddajata točno določeno količino elektromagnetnih valov, zaradi česar je hrana spečena popolno. Izdelek hkrati meri količino oddane energije, ki jo je živilo absorbiralo, in temu primerno prilagaja moč. Med pečico Dialog in hrano, ki se peče v njej, poteka neprekinjena in neposredna komunikacija. Revolucionarno pri pečici Dialog je, da se hkrati peče celotno živilo, medtem ko klasična pečica toploto počasi dovaja od zunanjega dela živila proti notranjosti. Tako bo na primer zrezek enotno rožnate barve po robovih in v notranjosti. 

Kaj ta revolucionarna tehnologija pomeni za pripravo hrane doma? 

Inovativnost pri peki, preprostost, prihranek časa in vrhunski rezultati. Ko boste naslednjič želeli pripraviti jagnječje stegno s prilogo iz belušev in krompirja v kosih, ne boste več obremenjeni s tem, da morate zabavati goste in hkrati pripravljati popolno zapečeno pečenko ter al dente prilogo. S pečico Dialog boste lahko več sestavin z različnim trajanjem pečenja pekli na enem samem pekaču. V primeru naše večerje bodo beluši ostali čvrsti, meso mehko in sočno, celotna jed pa bo pripravljena 70 odstotkov hitreje kot ob uporabi običajne pečice. 

Ljubitelji finega peciva in elegantnih sladic bodo v pečici Miele Dialog prepoznali točno to, kar potrebujejo. Sufle, francoski makroni ali klasična skutna torta navadno zahtevajo precej potrpežljivosti in predvsem izostren občutek za čas. Zdaj pa bo tehnologija M Chef te občutljive vrste testa in kreme toplotno obdelala z ravno pravšnjo količino energije za popoln rezultat. 

Če radi na mah pripravite praznično pojedino z zamrznjenimi sladicami in drugimi sestavinami, vas bo gotovo razveselilo, da lahko pečica Dialog v samo 30 minutah enakomerno odtali pecivo od robov do notranjosti. Enako velja tudi za druge zamrznjene jedi in zamrznjene ribe.

S tehnologijo M Chef bo peka doma dosegla povsem novo raven

Revolucionarna metoda peke M Chef je bila zasnovana izključno za potrebe priprave hrane doma. Pečica Dialog je popolna za vse navdušene amaterske kuharje in njihove kuhinjske eksperimente ter za tiste, ki se radi znajdejo v vlogi gostitelja, vendar bodo ob pripravi posebej zahtevnih jedi veseli tehnične pomoči.