Cenjene stranke obveščamo, da bo poslovalnica Etis Koper, v četrtek, 23. maja 2024, zaprta. Hvala za razumevanje.

 

 

livi-like-a-bosch/20749853_REU_PCC_LikeABoschCookHealthy_Still_Oven_04Bake-Productx1240px_

Živi #LikeABosch

V naglici vsakdana, Bosch prinaša enostavne rešitve za zdrav življenjski slog. Uživajte v zdravi prehrani in čistem zraku, ter začnite svoje potovanje k boljšemu počutju. Hkrati, odkrijte naše inovativne rešitve za varčevanje z energijo in vodo ter zmanjšanje odpadkov. Z nami živite bolj zeleno in spoštljivo do okolja – #LikeABosch

Kuhaj #LikeABosch

Okusno in hitro, hkrati pa zdravo!

Razvajajte svoje brbončice z zdravimi in hitro pripravljenimi jedmi iz pečice Bosch Serie 8. Njena funkcija kuhanja na pari do 120 °C ohranja vitamine in hranila, medtem ko vam Air Fry funkcija omogoča uživanje v hrustljavih prigrizkih brez dodatnih kalorij. Ustvarite okusne in zdrave obroke v svoji kuhinji, enostavno in brez slabe vesti!

POSVET V SALONU

 

Kuhajte in ohranite svež zrak - vse na eni kuhalni plošči!

Predstavljajte si kuhinjo, kjer ni potrebno izbirati med odličnim kuhanjem in čistim zrakom. Indukcijske plošče z integrirano napo Bosch to omogočajo. Z inovativnimi funkcijami, kot je PerfectFry za natančno praženje, in zmogljivim senzorjem PerfectAir za čiščenje zraka, bo vaša kuhinja oaza svežine. Uživajte v brezhibnem kuhanju brez neprijetnih vonjav – za kuhinjo, v kateri je vedno veselje kuhati!

POSVET V SALONU

 

Peri in suši #LikeABosch

Dnevi doziranja so minili.

Z Bosch i-DOS pralnimi stroji postane pranje perila preprosto in okolju prijazno, saj vključujejo avtomatsko doziranje. Kako to deluje? Napolnite predale za detergent in mehčalec, nato pa senzorji i-DOS sami izmerijo pravšnjo količino, ki jo potrebujete za vsako pranje. S tem ne samo prihranite čas, ker ne potrebujete napolnjevati predalov pred vsakim pranjem, ampak tudi zmanjšate porabo vode in prihranite detergent. Naša tehnologija je tu za vaše udobje in skrb za okolje!

POSVET V SALONU

 

Privarčevana energija, narava navdušena.

Z našim sušilnim strojem Bosch Serie 8, ki je opremljen s toplotno črpalko, lahko privarčujete dragoceno energijo in zmanjšate porabo za do 10 % v primerjavi z energijskim razredom A+++. Zahvaljujoč napredni inverterski tehnologiji in kompresorju Twin Rotary Heat Pump, stroj zagotavlja visoko stopnjo energetske učinkovitosti, ki celo za 10 % presega mejne vrednosti za razred A+++. Poleg tega samodejno čiščenje kondenzatorja olajša vaše opravilo in zagotavlja stalno nizko porabo energije. To je naš najboljši model v razredu, prijazen do okolja in do vas.

POSVET V SALONU

 

Pomivaj #LikeABosch

Takoj posušena posoda z energijsko oznako A.

Z Bosch pomivalnimi stroji boste dosegli odlične rezultate sušenja ob hkratni visoki energetski učinkovitosti, saj so prejeli oceno energijske učinkovitosti A. Ne zagotavljajo le čiste posode, ampak tudi popolno sušenje. Pomivalni stroji PerfectDry uporabljajo tehnologijo sušenja Zeolith, ki s pomočjo naravnih mineralov pretvori energijo iz cikla pomivanja v vroč zrak, ki posodo katerihkoli materialov optimalno posuši. Uživajte v popolnosti čistoče in prihranite energijo, skupaj z nami.

POSVET V SALONU

 

Hladi #LikeABosch

VitaFresh: Manj zavržene hrane, daljši okus.

S pravilnim shranjevanjem lahko resnično vplivate na svežino hrane. Hladilno-zamrzovalni aparati Bosch z VitaFresh tehnologijo ustvarjajo idealne pogoje, da vaša hrana ostane sveža dlje časa. Tako se zmanjša nastajanje živilskih odpadkov. Meso in ribe se hranijo v dveh posebnih klimatskih območjih, kjer temperatura znaša skoraj 0 °C, medtem ko sadje in zelenjava uživata v optimalnih pogojih v posebej prostornem predalu, ki omogoča nadzor vlažnosti. Poskrbite za dolgotrajno svežino svoje hrane z našimi aparati.

POSVET V SALONU

 

Sesaj #LikeABosch

Neverjetna moč – neomejena fleksibilnost.

Odkrijte čarobnost čiščenja s sesalnikom Unlimited 7! Dosezite vsak kotiček doma z upogljivo cevjo Flex Tube, preklopite na čiščenje višjih površin brez truda zahvaljujoč funkciji Quick Stand. Enostaven klik s stopalko in že ste pripravljeni za točkovno čiščenje, brez sklanjanja. In da ne pozabimo – zanesljivost je zagotovljena z 10-letno jamstvo na motor! Vaš dom, vaša pravila – Unlimited 7 je tu, da vam služi.

POSVET V SALONU