utiliti/04_Schueller_C_utility
Utility

Utility - Easy & Clean

Odkar se kuhinja odpira in postaja vse bolj središče vsakdanjika, se pojavlja vprašanje: kam z rečmi, ki jih dnevno potrebujemo, ki pa naj ne bodo za vsakogar vidne?

Vsestransko uporaben prostor

Kam s temi rečmi in kam pospraviti vse? V ETISu imamo rešitev: varčevanje s prostorom, organizirano in vedno na dosegu - za stvari, ki jih potrebujete vsak dan. Imamo raznoliko in prilagodljivo rešitev, ki vam ponuja prostor za shranjevanje vsega, kar potrebujete v gospodinjstvu.

POSVET V SALONU

 

 

Gospodinjski prostor za zahtevne

Njegova razporeditev optimizira izrabo prostora in skrbi za urejeno in funkcionalno gospodinjstvo kot je nega perila, čiščenje, shranjevanje in reciklaža. In najboljše pri tem: za vsako področje so na voljo ustrezne omare.

Vsestransko prilagojena oprema omogoča prostor, ki je v celoti prilagojen potrebam uporabnika in je tudi reprezentativen. 

POSVET V SALONU

 

Odlična rešitev za vsako zahtevo

Odlično za pranje in sušenje perila - npr. visoko vgrajeni aparati in izvlečni elementi, ki vam olajšajo delo. Vse je vgrajeno in prostorsko varčno in usklajeno z načrtovanimi delovnimi procesi. Tako nastane pametno načrtovan gospodinjski prostor  za večfunkcijska opravila.

Od visoke regalne omare za zaboje napitkov do inštalacijske visoke omare in visoke omare za omelo - na vse smo mislili, za vsako reč je prostor - tudi tam, kjer ga je malo na voljo. Z optimiziranimi rešitvami za shrambe.