Rezervni-deli/Rezervni-deli

Ogromna izbira, preprosto naročanje

Ste prekaljen serviser ali sam svoj mojster? Iskanja je konec. Preprosto naročanje rezervnih delov za vso belo tehniko. V Etisu je vedno na zalogi izjemna izbira originalnih in univerzalnih rezervnih delov za vso vrsto gospodinjskih aparatov: kuhinjske nape, pomivalna korita in kuhinjske armature, hladilnike in zamrzovalnike, pralne in sušilne stroje, kuhalne plošče in pečice, pomivalne stroje in male gospodinjske aparate. Povpraševanje je preprosto, izpolnite spodnji obrazec.

Rezervni deli za izbrane gospodinjske aparate

Na voljo so vam naši svetovalci, ki vam bodo z veseljem pomagali. Pokličite nas na 01 200 70 03 ali nam pišite na rd@etis.si.

Želeni rezervni del lahko naročite tudi preko kontaktnega obrazca ali spletne trgovine https://rezervni.etis.si/

Nudimo:

  • originalne in univerzalne RD
  • veliko izbiro in zalogo
  • 25.000 artiklov na zalogi
  • organizirano dostavo
  • takojšnja odprema iz zaloge
  • svetovanje 

Na voljo je stalno dopolnjevana izbira rezervnih delov za več kot 30  različnih znamk gospodinjskih aparatov. Poleg originalnih rezervnih delov vam ponujamo tudi univerzalne rezervne dele  za gospodinjske aparate, klimatske naprave in toplotne črpalke.

BZ:

AEG, Aliomatic, Ariete, Ariston, Asko,  Balay, Bauknecht, Beko, Bora, Bosch, Braun, Candy, Constructa, Coolstar,  Delonghi, Electrolux, ETIS, Falmec, Franke, Gaggenau, Gorenje, Hotpoint, Ignis, Ikea, Illy, Indesit, Kenwood, Koenic, Liebherr, Miele, Miele Professional, Neff, Nutribullet, Siccabo, Siemens, Simfer, Simplicity, Ufesa, Vorwerk, Whirlpool, Zanussi, Zelmer in Zibro.

Rezervni deli Etis

Spoštovani, vljudno vas naprošamo, da izberete skupine novic, o katerih želite biti obveščeni.

Namen obdelave: Obveščanje posameznikov o novostih v podjetju glede na izbrane skupine obveščanja na področju bele tehnike, kuhinj, utilitija, kuharskih delavnic, servisa in novosti v družbi Etis d.o.o. na podlagi pridobljenega soglasja.

Več o varstvu osebnih podatkov si preberite na tej povezavi https://www.etis.si/sl/Pravna-obvestila/. S kliki na označene skupine e-novic potrjujem, da sem seznanjen/a s splošnimi informacijami o varstvu osebnih podatkov ter soglašam, da družba ETIS d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje za namen pošilja e-novic. Seznanjen/a sem, da lahko privolitev za pošiljanje e-novic kadarkoli prekličem.