bora-hladilniki/csm_BORA_Kuehl-und-Gefriersysteme_95f43e6933.jpg

Pametna zasnova in učinkovito hlajenje

Z BORA hladilnimi in zamrzovalnimi sistemi bodo živila dlje časa ostala sveža in sistematično razporejena. Vse različice hladilnikov kot tudi zamrzovalnik odlikuje eleganten dizajn z visokokakovostnimi in premišljenimi sestavnimi deli notranjosti. Samoumevno je, da Bora izdelki hladijo in zamrzujejo na odlični ravni, na primer z inovativnim hlajenjem na obtočni zrak...

Nova dimenzija hlajenja

Prednosti:

  • Svež zrak in prost pogled: hladilni in zamrzovalni sistemi Bora omogočajo pregledno shranjevanje in zmanjšujejo neprijetne vonjave.
  • Enostavno upravljanje: pladnji in uporabni dodatki izpolnjujejo ergonomijo in omogočajo sistematično urejanje
  • Najvišja zmogljivost
  • Preprosto čiščenje
  • Brezčasni dizajn

Več svežega zraka

Zahvaljujoč inteligentnemu hlajenju na obtočni zrak so temperature optimalno stabilne. Zrak, ki kroži v notranjosti hladilnika, hkrati prečisti vgrajeni filter z ogljem, ki zmanjšuje nastanek neprijetnih vonjav iz hladilnika.

POSVET V SALONU

 

Različne možnosti

Minimalistični dizajn - maksimalna preglednost in svežina. Vsi izdelki navdušujejo z brezčasnim dizajnom v kombinaciji z visokokakovostnimi materiali. Vse hladilne in zamrzovalne sisteme odlikujejo individualne prednosti, značilne za posamezne izdelke, ter izjemna zmogljivost hlajenja in zamrzovanja, ki izpolni vsa vaša pričakovanja.

Na voljo:

  • Bora Cool
  • Bora Cool Combi
  • Bora Freeze

POSVET V SALONU

Bora Cool

Hladilnik z dvema ločenima predeloma za hlajenje in shranjevanje ponuja najboljše temperaturne pogoje za različna živila. Pri temperaturah blizu 0 °C je območje BORA Fresh zero z uravnavanjem vlage optimalno zasnovano za shranjevanje živil.

Z našimi različicami opreme oblikujte svoj hladilnik BORA tako, da bo ustrezal vašim individualnim potrebam.

Pri BORA hladilniku lahko izbirate med 3 paketi opreme. Paket »Good« vsebuje osnovno opremo. Ostala paketa pa vsebujeta dodatno opremo.

POSVET V SALONU

Bora Cool Combi

Hladilnik in zamrzovalnik s priključkom za vodo in brez združuje najboljše iz obeh svetov. Ergonomska zasnova z visokokakovostnimi materiali, ki izpopolnijo notranjost z oblikovnimi poudarki in dopolnijo nabor funkcij z uporabnimi možnostmi za shranjevanje in organizacijo.

Pri BORA kombinaciji hladilnika in zamrzovalnika lahko izbirate med 3 paketi opreme. Paket »Good« vsebuje osnovno opremo. Ostala paketa pa vsebujeta dodatno opremo.

POSVET V SALONU

 

Bora Freeze

V prihodnosti zamrzujte brez ledu in z zamrzovalnikom BORA optimalno izkoristite prostor. Tehnologija No Frost in uporabna dodatna oprema omogočata enostavno in optimalno zamrzovanje. S priključkom za vodo in ledomatom bo uspela vsaka nenačrtovana zabava.

Z našimi različicami opreme oblikujte svoj BORA zamrzovalnik tako, da bo ustrezal vašim individualnim potrebam.

POSVET V SALONU