Svetovanje/ETIS_Posvet-v-salonu-ETIS_2

Posvet v salonu ETIS

Zagotovo ste opazili, da se kuhinjska oprema danes prodaja kar sama. Včasih v velikih trgovinah skladiščnega videza in praktično brez prodajalcev, včasih preko spleta.

Posvet

V ETISu menimo, da so to prepomembne stvari, da bi jih kupovali na daljavo in brez premisleka. Sploh če gre za večjo opremo.

V salonu se vam bomo posvetili osebno. Izbira je prevelika, zato bomo raje poskušali čim bolje spoznati vaš način priprave in uživanja v kuhinji, šele nato svetovati, kaj bi bilo za vas idealno. Pred srečanjem pa vas bomo tudi pripravili, da doma izmerite ali morda slikate sedanje stanje, ker bomo tako lažje našli najboljšo rešitev.

Za prijavo na posvet in rezervacijo termina z našim svetovalcem nas pred srečanjem v salonu pokličite na +368 1 200 70 00 ali pa pišite preko obrazca.

Rezervirajte našega svetovalca

Vpišite uro, ko boste najlažje obiskali salon. Naredili bomo vse, da se vam prilagodimo.

Spoštovani, vljudno vas naprošamo, da izberete skupine novic, o katerih želite biti obveščeni.

Namen obdelave: Obveščanje posameznikov o novostih v podjetju glede na izbrane skupine obveščanja na področju bele tehnike, kuhinj, utilitija, kuharskih delavnic, servisa in novosti v družbi Etis d.o.o. na podlagi pridobljenega soglasja.

Več o varstvu osebnih podatkov si preberite na tej povezavi https://www.etis.si/sl/Pravna-obvestila/. S kliki na označene skupine e-novic potrjujem, da sem seznanjen/a s splošnimi informacijami o varstvu osebnih podatkov ter soglašam, da družba ETIS d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje za namen pošilja e-novic. Seznanjen/a sem, da lahko privolitev za pošiljanje e-novic kadarkoli prekličem.