Cenjene stranke obveščamo, da bo poslovalnica Etis Koper, v četrtek, 23. maja 2024, zaprta. Hvala za razumevanje.

 

 

Bela-tehnika/BORA

Bela tehnika

Zelo dobro veste, kaj ste imeli in česa več ne želite. Želite opremo prilagojejno sebi, in ne obratno. Želite iskren nasvet, kaj vam lahko olajša življenje. Ne potrebujete prodajalca. Potrebujete strokovnjaka, človeka, ki vam bo želel pomagati.

BORA - inovacija v kuhinji

BORA sistem integrirane kuhinjske nape je edinstvena inovacija, ki vaši kuhinji omogoča nove dimenzije in možnosti. Sistem črpa hlape in paro navzdol točno tam, kjer nastaja - na kuhališču. Štirje učinkoviti sistemi integriranih kuhinjskih nap za kroženje zraka ali odvod zraka iz prostora

BORA na kratko:

  • BORA Professional, Classic, Basic in Pure

ODKRIJ VEČ

MIELE. Immer Besser

Miele kuhinjski aparati vas ne pustijo ravnodušne, saj kot edini proizvajalec v panogi svoje izdelke, testirajo na 20 let življenjske dobe. Miele je sinonim za izjemne rezultate pri minimalni porabi energije. To velja tako za higienično in nežno nego vašega perila in posode kot tudi za raznolika kulinarična doživetja pri kuhanju in peki. Za to skrbijo številne inovativne značilnosti opreme, ki jih ponuja samo Miele.

ODKRIJ VEČ

BOSCH - nemška kakovost

Izkusite kakovost, zanesljivost in natančnost. Pri kuhanju, pomivanju posode, pranju perila, hlajenju, pripravi hrane ali kuhanju kave se boste zaljubili v kakovost, zanesljivost in natančnost hišnih aparatov Bosch. Bosch kot vodilni poznavalec na svojem področju, razvija izdelke, ki v veliki meri soustvarjajo napredek v sodobnem gospodinstvu.

ODKRIJ VEČ

 

LIEBHERR - že več kot 60 let

Liebherr je specialist za proizvodnjo visokokakovostnih in inovativnih hladilnikov in zamrzovalnikov. Že od začetnih faz načrtovanja proizvoda, ki se nadaljuje skozi razvoj, proizvodnjo in trženje, je Liebherr osredotočen na proizvodnjo inovativnih izdelkov najvišje kakovosti z brezčasno in elegantno obliko.

ODKRIJ VEČ

 

FRANKE - inteligentne rešitve

Izpolnite potek dela v vaši kuhinji in ustvarite funkcionalno kuhinjo z najvišjimi standardi. Ustvarite vam naraven in udoben ambient. Franke kuhinja je kuhinja, kjer boste želeli uresničevati svoje sanje v vsakem trenutku dneva.

Franke vam ponuja resnično inovativne rešitve za kuhinjo: korita, armature, sorterji odpadkov ipd.

ODKRIJ VEČ

FALMEC - nape brez omejitve

Dodana vrednost Falmec kuhinjskih nap in prezračevalnih sistemov temelji na predanosti podrobnostim in specializaciji. Že od samih začetkov podjetja, je le to specializirano na proizvodnjo kuhinjskih nap. Tako se je vse znanje koncentriralo na izpopolnitev teh produktov - kuhinjskih nap, do popolnosti. Falmec kuhinjske nape zato predstavljajo absolutno najboljše na področju uporabnosti, zmogljivosti in trajnosti.  

ODKRIJ VEČ

Neff - 140 let popolnosti

Z uporabo najboljših materialov Neff zagotavlja, da izdelki glede kakovosti ustrezajo tudi najvišjim zahtevam in so ob enem prijetnega in estetskega videza.  Dobavitelje skrbno izbirajo in se z vso resnostjo zavedajo svoje okoljevarstvene odgovornosti. Kupci danes pričakujejo le najbolje in prav to jim Neff ponuja.

ODKRIJ VEČ

Gaggenau - profesionalci v vaši kuhinji

Gaggenau, ki navdih črpa na osnovi zahtev vodilnih profesionalcev in vrhunskih kuharskih mojstrov, profesionalno kuharsko tehnologijo prinaša tudi v kuhinje v gospodinjstvih. Načelo profesionalne kuhinje je temelj te blagovne znamke. Gaggenau si prizadeva, da bi izdeloval aparate, ki imajo prav tako funkcionalnost in trajnost, vendar so zasnovani za luksuzno domače okolje.

ODKRIJ VEČ