Cenjene stranke obveščamo, da bo poslovalnica Etis Koper, v četrtek, 23. maja 2024, zaprta. Hvala za razumevanje.

 

 

Falmec/1710202203.0761
Falmec/falmec_logo---Copy.png

FALMEC - nape brez omejitev

Kuhinjske nape in prezračevalni sistemi Falmec predstavljajo rezultat želje po proizvodnji izdelkov najvišje kakovosti. Falmec je zato sinonim za oblikovalsko popolnost, kakovost in trajnost.

Dobrodošel čisti zrak

Dodana vrednost Falmec kuhinjskih nap in prezračevalnih sistemov temelji na predanosti podrobnostim in specializaciji. Že od samih začetkov podjetja, je bilo le to specializirano za proizvodnjo kuhinjskih nap. Tako se je vse znanje koncentriralo na izpopolnitev teh produktov - do popolnosti. Falmec kuhinjske nape zato predstavljajo absolutno najboljše na področju uporabnosti, zmogljivosti in trajnosti. 

POSVET V SALONU

 

 

Preobrazba zraka

Sistem E.ion® nam omogoča, da se znebimo dima in vonjav brez odvodnih sistemov in brez omejitev pri oblikovanju prostora. Senzor E.ion® zaznava prisotnost spremenljivih organskih zmesi, neprijetnih vonjav, cigaretnega dima ... To je odličen pokazatelj sprememb v kakovosti domačega zraka. Ob uporabi samodejnega načina delovanja, se napa vključi, ko senzor zazna poslabšanje kakovosti zraka v prostoru, in tako prečisti zrak ter ponovno vzpostavi ravnovesje.

POSVET V SALONU

Circle.Tech - tako bo zrak vedno čist

FALMEC predstavlja  Circle Tech: novo skupino kuhinjskih nap z revolucionarnim sistemom filtrske enote integrirane v prezračevalni sistem, v eni enoti. Takšen sistem omogoča najvišjo učinkovitost in ob enem tudi filtriranje zraka v eni enoti, brez izgube prostora. FALMEC kuhinjske nape postavljajo tako v ospredje tehnologijo čistega zraka v vrhunsko oblikovanem ohišju.