Cenjene stranke obveščamo, da bo poslovalnica Etis Koper, v četrtek, 23. maja 2024, zaprta. Hvala za razumevanje.

 

 

Liebherr_1/liebherr_xrfsf5245

LIEBHERR - že več kot 60 let

Liebherr je specialist za proizvodnjo visokokakovostnih in inovativnih hladilnikov in zamrzovalnikov. Že od začetka faz načrtovanja, proizvodnje, ki se nadaljuje skozi razvoj, proizvodnjo in trženje je Liebherr osredotočen na proizvodnjo inovativnih izdelkov najvišje kakovosti z brezčasno in elegantno obliko.

Design za katerokoli kuhinjo

Liebherr hladilniki in zamrzovalniki z eleganco in brezčasnim oblikovanjem zadovoljujejo tudi najvišje estetske zahteve svojih uporabnikov. Izrazita skrb za podrobnosti, kot je razvidno v izdelavi nerjaveče pločevine, izbira kvalitetnih materialov, stilske notranjosti, ter "GlassLine" vratni predel, je tipična za Liebherr aparate in prikazuje načrtovano oblikovanje. Liebherr nudi široko paleto modelov, ki se popolnoma uskladijo z vašo kuhinjo.

POSVET V SALONU

Dobro oblikovanje za vsakdanjo rabo

Liebherr odlikuje visoka stopnja estetike in uporabnosti. Tako so za preprečevanje prstnih odtisov na vratih iz nerjaveče pločevine le-ta prevlečena s površino imenovano "SmartSteel". Za lažje in bolj prijetno odpiranje je na voljo ergonomsko oblikovan ročaj z integriranim mehanizmom za odpiranje. Odličen primer pa je tudi steklena polica s kapaciteto do 25 kg z možnostjo pomivanja v pomivalnem stroju. 

POSVET V SALONU

Kvaliteta v vsakem detajlu

Program "BioFresh" zagotavlja najprimernejšo klimo za resnično dolgo svežino. Hrana ohrani aromo in privlačen videz do trikrat dlje kot v običajnem hladilnem delu. Tehnologija "NoFrost" omogoča profesionalno zmogljivost, ki zagotavlja dolgotrajno svežino, v zamrzovalniku pa nikoli ni ledu in tudi hrana ni nikoli prekrita s plastjo ledu. Nofrost pomeni, da odtajanje ni potrebno.