Cenjene stranke obveščamo, da bo poslovalnica Etis Koper, v četrtek, 23. maja 2024, zaprta. Hvala za razumevanje.

 

 

monolith/EWT9175-20_EGN9471-20_EKB9471-20_M2_V1-Print

MONOLITH – hlajenje in zamrzovanje v novih dimenzijah

Neskončno možnosti. Neskončno prostora. Serija Monolith ponuja široko paleto možnosti za novo sanjsko kuhinjo: kot samostojni aparat ali kombinacija Side-by-Side, sestavljena iz dveh ali več aparatov od širine 45,7, 61,0, 76,2 do 91,4 cm. Serija Monolith se ponaša tudi z impozantno višino 2,13 m, ki ponuja še dodaten prostor in poudarek v vaši kuhinji.

Kakovost, ki navduši vse čute

Vrhunski materiali in najkakovostnejše komponente zagotavljajo neprimerljivo zanesljivost Monolith izdelkov. V kombinaciji z revolucionarnimi tehnologijami za ohranjanje svežine in dobro premišljenimi dodatki Monolith naprave ne ustrezajo le visokim standardom, temveč presegajo zahteve strank. To je tradicija kakovosti.

POSVET V SALONU

 

Dizajn, ki govori sam zase

Dizajn, ki je po eni strani purističen in po drugi ekskluziven, se odlično vključi v vsak interier. S svojo impozantno velikostjo in čistimi linijami aparati Monolith poosebljajo nove dimenzije vgradnih aparatov. Nova generacija Monolith je v smislu tehnologije in udobja daleč pred svojim časom. Odkrijte, kaj se skriva za tem.

POSVET V SALONU

 

Sodobna in brezčasna zasnova za vas

Monolith je s svojo neprekosljivo energetsko učinkovitostjo in najsodobnejšimi funkcijami za shranjevanje živil, kot so BioFresh-Plus, PowerCooling in SmartDeviceBox, odlična kombinacija mojstrske tehnologije in praktične iznajdljivosti. Zaslon na dotik InfinitySwipe, s tem povezana aplikacija za pametni telefon, posebej tiho delovanje ter nešteto oblik in velikosti poudarjajo, da aparati Monolith niso le moderni, temveč na novo opredeljujejo področja hlajenja in zamrzovanja. Danes, jutri in še mnogo let.

POSVET V SALONU