Cenjene stranke obveščamo, da bo poslovalnica Etis Koper, v četrtek, 23. maja 2024, zaprta. Hvala za razumevanje.

 

 

ikon/next125_nx670-F685_nx912-G582_HA

Next125 Ikone

Danes kuhinja vse bolj posega v bivalni prostor. To ni več kuhinja, omejena na tradicionalne štiri stene. Kaj bi bilo primernejše od tega, da bi sledili temu trendu in funkcionalne prostore spremenili v bivalne.

Steklena vitrina

Dom za lepe stvari.

Paša za oči za vsako sobo: Bodisi v kuhinji ali dnevni sobi je steklena vitrina next125 prava paša za oči. Seveda lahko v njej hranite krožnike, skodelice in sklede. Vendar je veliko bolj učinkovita kot izložba posebnih spominkov. Steklena vitrina ima namerno filigransko obliko z nežnim okvirjem in temno obarvanimi sprednjimi ploščami v kombinaciji z ekstravagantnim ročajem v videzu usnja.

Odprti regali

Za hiter dostop do najpogosteje uporabljenih kuhinjskih pripomočkov, integracija celotne knjižnice ali preprosto kot dekoracija – police odpirajo svet možnosti. Pri načrtovanju omar z odprtimi policami praktično ni nobenih omejitev. Next125 regali se po višini ujemajo z vsemi visokimi kuhinjskimi elementi; dosleden videz kaže na profesionalnost.

Servirni voziček

Ne glede na to, ali imate med kuhanjem radi vedno pri roki osnovne potrebščine, kot so olja, začimbe ali noži, potrebujete priročno pomoč pri strežbi ali raje, da domači bar mimogrede pripeljete tja, kjer ste, na štirih kolesih: voziček postavlja osebne želje v ospredje.

Predalnik

Kako ustvariti stilsko povezavo med kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo? Naš odgovor: z večnamenskimi omaricami. Kubična struktura kot kuhinjski kos, vendar oblikovana z mnogimi domačimi vidiki. Različne različice in oblikovne značilnosti vam omogočajo, da ustvarite popolnoma osebno sanjsko kombinacijo.

Mize in klopi

Next125 mize in klopi so uspešen, tekoč prehod med kuhinjo in dnevno sobo. Sodobna kuhinjska arhitektura je vpeta v celoten prostor. Kuharski in jedilni prostor se združita v prostor za doživetje in uživanje, kjer je oblikovanje okolice pomemben element. Velika miza z vabljivimi klopmi ustvarja harmoničen splošni vtis.

Kolekcijo sestavljajo mize in klopi iz masivnega lesa v naravnem orehu in naravnem grčastem hrastu; na voljo so različne velikosti.