Kuhinje/1_2
Kuhinje/logo-next125s_2.png

Vzbuja vzdihe in občudovanja

Brezčasna eleganca njenih naravnih oblik vsakokrat pusti unikaten vtis. To je kuhinja s karizmo, za ljudi s karizmo.

Kuhinje Next125 nagrajenec German Brand Award 2019

POSVET V SALONU

 

 

Naš cilj je razviti izjemno elegantne kuhinje. V središču našega razmišljanja so tisti, ki cenijo premišljen dizajn, natančno izdelavo in kakovostne materiale. Prav za tiste, ustvarjamo prvovrstne kuhinje. Kuhinje polne funkcij in čustev. Kuhinje Next125, združujejo izdelavo, tehnologijo in arhitekturo na najvišji ravni. Najsodobnejša tehnologija omogoča ekonomsko kakovostno proizvodnjo. Samo ena Next125 kuhinja združuje sedem načel oblikovanja: je natančna, elegantna, kreativna, minimalistična, funkcionalna, čustvena in tehnološko dovršena.

POSVET V SALONU

Brezčasna eleganca naravnih oblik, izjemni detajli in revolucionarna funkcionalnost vsakokrat pusti unikaten vtis. Kuhinje Next125 izražajo drugačnost in tesno povezanost z naravo. Naravni materiali in okolju prijazna obdelava jih postavlja v središče sodobno zasnovanega doma. Predstavljajo sinonim za brezčasno oblikovanje in visoko kakovost izdelave.

Osupljive kuhinje Next125 so ekskluzivno na voljo le v ETISu. Z vami smo od začetka ideje do samega zaključka. Nudimo svetovanje, načrtovanje  in izvedbo. Poskrbimo za prenos dobrih praks in izkušenj v nove projekte.