Bosch_1/1
Bosch_1/Bosch-1_logo---Copy.png

BOSCH - nemška kakovost

Izraz "Made in Germany" je sinonim za natančno in kakovostno izdelavo hišnih aparatov podjetja Bosch, ki svoj pristop gradi na znanju in inovacijski moči nemških inženirjev ter prednostih nemškega prostora.

Izkusite kakovost in zanesljivost

Pri kuhanju, pomivanju posode, pranju perila, hlajenju, pripravi hrane ali kuhanju kave se boste zaljubili v kakovost, zanesljivost in natančnost hišnih aparatov Bosch. Bosch kot vodilni poznavalec na svojem področju, razvija izdelke, ki v veliki meri soustvarjajo napredek v sodobnem gospodinstvu in s katerimi lahko vsakodnevna opravila doma in v kuhinji opravite na mnogo bolj preprost in udoben način.

POSVET V SALONU

Zelena tehnologija

Pri proizvodnji vseh hišnih aparatov Bosch se veliko mero pozornosti posveča učinkoviti porabi energijskih virov. Na vseh področjih namreč delujejo na povsem trajnosten način. Najbolj učinkovite modele Bosch boste prepoznali po oznaki »Green Tehnology inside«. Z njimi lahko odgovornost za okolje prevzamete že med opravljanjem hišnih opravil, s preprostim pritiskom na tipko. Seveda so tudi najbolj prijazni hišni aparati kljub temu še vedno brezkompromisno zmogljivi.

POSVET V SALONU

Dizajn vključuje več kot le lepo zunanjost

Pri Boschu ne poskrbijo le za to, da je kakovost vidna in oprijemljiva, ampak izpopolnijo vsako podrobnost. Za hišne aparate, ki vas očarajo že v prvem trenutku in delujejo zanesljivo skozi celotno življenjsko dobo.

Hišni aparati Bosch so dandanes med najbolj učinkovitimi in varčnimi na svetu, prijazni do okolja in vaše denarnice.