bora-osvetlitev-1/csm_BORA-Beleuchtung_Stars_e9fbf6b994.jpg

Kuhanje in bivanje v optimalnih svetlobnih pogojih

Kuhinja je eden od prostorov v našem domu, kjer verjetno preživimo največ časa. Ne glede na to, ali gre za odprt ali zaprt prostor, kuhinjo z otokom ali kuhinjsko enoto, je prava osvetlitev ključnega pomena. Pridušena, topla svetloba pri obedovanju ali sijoča, jasna svetloba pri kuhanju - osvetlitev mora biti funkcionalna ali čustveno privlačna, da zagotovi najboljšo možno izkušnjo pri kuhanju in spremeni kuhinjo v prostor, v katerem se boste dobro počutili.

Prostor za svetlobo - nad kuhalno ploščo

Brez moteče nape imamo idealne pogoje za smiselno in funkcionalno osvetlitev nad kuhalno ploščo. Uživanje v skupnem obroku za jedilno mizo v elegantnem slogu popolnoma zaokroži kuhinjsko osvetlitev.

Osvetlitev z različnimi možnostmi uporabe

Linearna BORA Horizon svetilka in navpična BORA Stars viseča svetilka bdita nad delovnimi pulti, kuhalno ploščo ali jedilno mizo in zaradi možnosti zatemnitve zagotavljata optimalno osvetlitev in prijetno vzdušje glede na želeno situacijo.

Bora Horizon

BORA Horizon linearna viseča svetilka se odlično obnese kot neposredna ambientalna osvetlitev nad jedilno mizo, kot tudi neposredni vir svetlobe nad kuhalno ploščo. Petstopenjsko spreminjanje temperature svetlobe in brezstopenjska zatemnitev zagotavljata prijetno vzdušje v vsaki kuharski situaciji.

Bora Stars

Z variabilnim sistemom BORA Stars lahko vsak življenjski prostor oblikujete po meri: BORA Stars navpična viseča svetilka je na voljo kot posamezna svetilka v izvedbi za površinsko montažo in vgradnjo, pa tudi kot komplet treh svetilk v linearni ali krožni postavitvi. BORA Stars lahko z vrtljivim ali svetlobnim stikalom brezstopenjsko zatemnjujete.