Cenjene stranke obveščamo, da bo poslovalnica Etis Koper, v četrtek, 23. maja 2024, zaprta. Hvala za razumevanje.

 

 

Miele_1/20000205793x63066
Miele_1/miele_logo---Copy.png

Miele - IMMER BESSER

Doživite svet znamke MIELE. Velika izbira aparatov na zalogi. Kontaktirajte vam najbližjo poslovalnico ETISa in si zagotovite takojšnjo odpremo ali prevzem aparata iz zaloge. Za vas smo prisotni in vam dosegljivi preko telefona ali elektronske pošte.

Enkrat Miele, vedno Miele

Miele kuhinjski aparati vas ne pustijo ravnodušne, saj kot edini proizvajalec v panogi svoje izdelke, kot so pralni, sušilni in pomivalni stroji ali pečice, testirajo na 20 let življenjske dobe. Miele je sinonim za izjemne rezultate pri minimalni porabi energije. To velja tako za higienično in nežno nego vašega perila in posode kot tudi za raznolika kulinarična doživetja pri kuhanju in peki. 

POSVET V SALONU

 

Vstop v spletno trgovino: bela tehnika Miele >>

Z aparati Miele je življenje lepše

Naj gre za klasičen vrtljiv gumb, nevsiljive senzorske tipke ali visoko odzivni prikazovalnik na dotik, kot pri vašem pametnem telefonu: upravljanje aparatov Miele je preprosto in zabavno. Poleg tega se aparati tako v kuhinji kot pri pranju perila odlikujejo s številnimi udobnimi in zanesljivimi avtomatskimi programi, ki zagotavljajo odličen končni rezultat.

POSVET V SALONU

 

Vstop v spletno trgovino: bela tehnika Miele >>

Sinonim za čiste oblike in brezčasen dizajn

Nikjer drugje ne najdete primerljive raznolikosti harmoničnih oblikovnih linij in barvnih svetov za svoje vgradne kuhinjske aparate, ne glede na slog opreme in sprednje stranice kuhinjskega pohištva. Dizajn aparatov je medsebojno usklajen z največjo skrbnostjo. Vseeno je, kako opremite svojo kuhinjo: Miele se vam popolnoma prilagodi.

POSVET V SALONU     

 

Vstop v spletno trgovino: bela tehnika Miele >>