Cenjene stranke obveščamo, da bo poslovalnica Etis Koper, v četrtek, 23. maja 2024, zaprta. Hvala za razumevanje.

 

 

Kavni-aparati-Illy/slikax1080px_4

Kavni aparat X1 Anniversary

20 let po svojem rojstvu je kavni aparat X1, ponovno zaživel v posebni jubilejni izdaji Anniversary.

Kavni aparat X1, ki ga je zasnoval priznani italijanski arhitekt Luca Trazzi, se je kot ikona klasičnega oblikovanja uveljavil zaradi svojega starinskega pridiha in prepoznavnih zaobljenih linij. Nova tehnologija omogoča, da na istem aparatu uporabljamo kapsule Iperespresso za pripravo italijanskega espressa in kapsule Espresso&Coffee za pripravo ameriške kave.

POSVET V SALONU

 

Kavni aparat X1 Iperespresso

Kavni aparat, deluje na sistemu kapsul Iperespresso, ki ponuja aromatično kavo polnega okusa ter puhasto smetano. Robustno zasnovan, z jeklenim ohišjem in medeninastim kotlom, ima še druge uporabne zmogljivosti: izpust za penjenje mleka za kapučino, samodejni izklop ob koncu priprave, nastavitev dolžine kave in avtomatski program za odstranjevanje vodnega kamna. Zahteva minimalno vzdrževanje in čiščenje. X1 je legenda. V rdeči in črni barvi ali v kromiranem jeklu.

POSVET V SALONU

 

Kavni aparat X7.1 Iperespresso

Nepogrešljiv stil aparata X7.1 združuje najboljši italijanski dizajn z enostavno in praktično uporabo. S sistemom illy Iperespresso je lahko izvrsten espresso pri vas doma prisoten vsako jutro, vsak dan in vsak trenutek. Če želite, si lahko s pomočjo penilca mleka pripravite tudi pravi italijanski cappuccino.

POSVET V SALONU

 

Kavni aparat X9 Iperespresso

X9 je novi kavni aparat za kavo v kapsulah illy Iperespresso, ki na najbolj prefinjen način združuje estetiko in funkcionalnost. Kromirane površine, upravljanje na dotik in edinstvena tehnologija Iperespresso ga uvrščajo med ikone oblikovanja in inovacij. Espresso, pripravljen na tem aparatu, s svojo uravnoteženo kombinacijo arome, okusa, vonja in čustev presega vsa pričakovanja.

POSVET V SALONU

 

Kavni aparat X3.2 Espresso&Coffe

Na kompaktnem aparatu za kavo Y3.2 lahko s pritiskom na gumb pripravite popolno skodelico espresso ali dolge kave. Njegova elegantna in kompaktna oblika je primerna tako za majhne kot za velike kuhinje in pisarne.

Italijanski arhitekt in oblikovalec Piero Lissoni je oblikoval minimalen, prefinjen in eleganten aparat, ki omogoča intuitivno in enostavno uporabo.

POSVET V SALONU