Cenjene stranke obveščamo, da bo poslovalnica Etis Koper, v četrtek, 23. maja 2024, zaprta. Hvala za razumevanje.

 

 

Kuhajmo-z-mojstrom/shutterstock

Kuhajmo z mojstrom

Kako izbrati najboljše sestavine? Kako jih pripraviti pred kuho? Koliko časa in na kakšni temperaturi peči in kuhati, da sestavine dajo vse od sebe? Kdaj in kam dodati začimbe? Kako vse to uspeva mojstrom?

Mojstrovine nikoli niso naključje

Čas je, da doma presenetite sebe in najbližje. V ETISu redno organiziramo delavnice, kjer vas učijo pravi mojstri priprave. Naučite se ustvarjati omamne mojstrovine. Razvajajte se!

Podružite se s somišljeniki, uživajte v odličnem programu in obilju gurmanskih užitkov. Spoznajte odgovore na vse, kar ste vedno želeli vedeti o pripravi najljubših jedi.

Prijavite se na eno od delavnic.

Ekskluzivna prezentacija pečice BORA X BO in kuhališča z integrirano kuhinjsko napo BORA

Ker nam v teh časih vedno primanjkuje časa za odločitve, ki so v fazi gradnje, prenove ali le želje po novem aparatu, zelo pomembne, smo se odločili, da vam tokrat ponudimo možnost in vas povabimo na ekskluzivno kuharsko delavnico in prezentacije integrirane kuhinjske nape BORA in NOVE pečice BORA X BO v enem večeru. To sta 2 top produkta, ki ne smeta manjkati v sodobni kuhinji. 

Preverite razpisane termine >>

Odkrij več

Vabilo na zajtrk z Boro

Predstavitev večkrat nagrajenega sistema kuhinjske nape-BORA

  • Si želite uživati v razgledu in kuhati na svežem zraku v udobju vaše kuhinje?  
  • Si želite izjemno tiho a učinkovito delovanje vaše nape? 
  • Si želite napo, ki je varčna in enostavna za čiščenje?
  • Si želite napo, ki je estetsko dovršena in je skoraj nevidna?                                                                                                

Idealna kuhinja bi morala ponujati popolno oblikovalsko svobodo, kjer vse deluje perfektno, se enostavno čisti in je tiho. Nič vas ne sme odtegniti od uživanja v kuhi in uživanja v druženju v njej. Ker je kuhinja srce doma in so obroki v njej pripravljeni z ljubeznijo, mora to okolje obkrožati svež zrak kot bi kuhali zunaj.

 

Odkrij več

Vabilo na kavico in rogljiček

Ste v dilemi, kako pripraviti odlično kavo? Ste se v preteklosti že spraševali, kateri kavni aparat bi bil najbolj primeren za vas? Kakšna je pravilna predpriprava za dobro kavo? 

Skratka, če ste ljubitelj kave in imate željo pripraviti najboljšo kavo, ki bo navdušila vas in vaše najbližje, potem enostavno ne smete zamuditi predstavitve kavnih avtomatov Miele in pokušine razčilnih kavnih napitkov.

Vabimo vas, da se nam pridružite na predstavitvi, kjer boste spoznali skrivnosti priprave kave na kavnih avtomatih s sistemom kave v zrnju.

Odkrij več