Z BORA QVac vgrajeno vakuumirko ohranite hrano do trikrat dlje svežo in tako pripomorete k zmanjšanju količine zavržene hrane. Z vakuumiranjem namreč ne izgubi naravnega okusa in mamljivega videza.
BORA QVac ima tri različne funkcije:
NAROČITE BORA QVAC VAKUUMIRNI SISTEM
Zaradi inovativnega in edinstvenega koncepta namestitve BORA QVac ne zavzema nujno potrebnega prostora na delovnih površinah v kuhinji – naprava je nameščena pod delovnim pultom, prav tam kot sistemi odvoda pare.
Vgrajena vakuumirka omogoča nasadno montažo ter montažo, pri kateri je vakumirka v isti ravnini s pultom.
NAROČITE BORA QVAC VAKUUMIRNI SISTEM
Obroč za mariniranje, ki je nameščen na eni od priloženih vakuumskih škatel, ustvari vakuum. Funkcija zagotavlja, da je postopek vakuumiranja končan v največ desetih minutah namesto v več urah ali dneh. To omogoča, da marinada še posebej globoko prodre v hrano.
NAROČITE BORA QVAC VAKUUMIRNI SISTEM
Pokrov za vakuumsko tesnjenje omogoča tudi, da se tekočine kot primer vino ali olje v odprtih steklenicah ohranijo dlje časa. Ko je zelenjavna juha kuhana, jo lahko shranite tudi kot osnovo za omako.
NAROČITE BORA QVAC VAKUUMIRNI SISTEM
Od zelenjave, sadja, mesa in rib do omak, juh in enolončnic, surovih ali kuhanih - vakuumiranje omogoča daljše shranjevanje živil brez izgube naravnega okusa ali teksture. V povezavi z BORA sistemi odvoda pare kot tudi BORA X BO parno pečico so vakuumirane in marinirane jedi pripravljene popolno, na primer pri kuhanju sous-vide.
NAROČITE BORA QVAC VAKUUMIRNI SISTEM