Cenjene stranke obveščamo, da bo poslovalnica Etis Koper, v četrtek, 23. maja 2024, zaprta. Hvala za razumevanje.

 

 

bora-vac_1/csm_BORA-QVac_Fleischfb7f116

Preprosto vakuumiranje

Z BORA QVac vgrajeno vakuumirko ohranite hrano do trikrat dlje svežo in tako pripomorete k zmanjšanju količine zavržene hrane. Z vakuumiranjem namreč ne izgubi naravnega okusa in mamljivega videza.

BORA QVac ima tri različne funkcije:

  • vakuumiranje v vakuumskih škatlah in vakuumskih vrečah
  • ponovno zapiranje steklenic
  • funkcijo mariniranja

NAROČITE BORA QVAC VAKUUMIRNI SISTEM

 

Edinstven koncept namestitve

Zaradi inovativnega in edinstvenega koncepta namestitve BORA QVac ne zavzema nujno potrebnega prostora na delovnih površinah v kuhinji – naprava je nameščena pod delovnim pultom, prav tam kot sistemi odvoda pare.

Vgrajena vakuumirka omogoča nasadno montažo ter montažo, pri kateri je vakumirka v isti ravnini s pultom.

NAROČITE BORA QVAC VAKUUMIRNI SISTEM

 

Izjemno hitro mariniranje

Obroč za mariniranje, ki je nameščen na eni od priloženih vakuumskih škatel, ustvari vakuum. Funkcija zagotavlja, da je postopek vakuumiranja končan v največ desetih minutah namesto v več urah ali dneh. To omogoča, da marinada še posebej globoko prodre v hrano.

NAROČITE BORA QVAC VAKUUMIRNI SISTEM

 

Daljša obstojnost tekočin

Pokrov za vakuumsko tesnjenje omogoča tudi, da se tekočine kot primer vino ali olje v odprtih steklenicah ohranijo dlje časa. Ko je zelenjavna juha kuhana, jo lahko shranite tudi kot osnovo za omako.

NAROČITE BORA QVAC VAKUUMIRNI SISTEM

 

Vakuumiranje za manj živilskih odpadkov

Od zelenjave, sadja, mesa in rib do omak, juh in enolončnic, surovih ali kuhanih - vakuumiranje omogoča daljše shranjevanje živil brez izgube naravnega okusa ali teksture. V povezavi z BORA sistemi odvoda pare kot tudi BORA X BO parno pečico so vakuumirane in marinirane jedi pripravljene popolno, na primer pri kuhanju sous-vide.

NAROČITE BORA QVAC VAKUUMIRNI SISTEM