Cenjene stranke obveščamo, da bo poslovalnica Etis Koper, v četrtek, 23. maja 2024, zaprta. Hvala za razumevanje.

 

 

Home-Connect/1_1
Home-Connect/Bosch-1_logo---Copy.png

Pametni danes. Pametni jutri.

Novi hišni aparati Bosch s funkcijo Home Connect v vašem domu odpirajo povsem nove možnosti. Zdaj lahko vse vaše aparate povsem priročno nadzirate in z njimi upravljate na daljavo s pomočjo pametnega telefona ali tablice, s čimer bo zagotovljeno še lažje vsakdanje življenje – in seveda tudi popolni rezultati.

Za lažji vsakdanjik

Po zaslugi nove funkcije Home Connect je vse več aparatov Bosch zdaj zmožnih poskrbeti še za lažji vsakdanjik. Tehnologija Home Connect je zasnovana kot odprt sistem in bo vašo izkušnjo z Bosch izdelki po zaslugi novih storitev in funkcij še dodatno obogatila. Po zaslugi "HelloFresh" lahko na primer njihove recepte prenesete neposredno na vašo pečico Bosch, ki nato avtomatsko poskrbi za idealne nastavitve pečenja.

POSVET V SALONU

 

Vsestranska pametna rešitev

Home Connect vam pri hišnih aparatih Bosch tudi priskoči na pomoč, če kaj ne deluje 100%. Aplikacija Home Connect vam priskrbi koristne nasvete in trike, s katerimi bi morali dobiti odgovor na vsa vaša vprašanja. V nasprotnem primeru vas bo klicni servis Home Connect preusmeril v službo za pomoč strankam...Tukaj boste našli nekaj pogosto zastavljenih vprašanj in odgovorov o funkciji Home Connect > Q&A

POSVET V SALONU

 

Pripravljeni na prihodnost

Ne glede na to, ali želite med nakupovanjem živil preveriti vsebino vašega hladilnika, pripraviti kavo neposredno iz postelje ali segreti pečico na poti domov, vam Home Connect daje popoln nadzor nad vašimi hišnim aparati Bosch.

 

  • Pralni in sušilni stroji 
  • Hladilniki 
  • Nape in kuhalne plošče 
  • Kavni aparati 
  • Pečice 
  • Pomivalni stroji 

POSVET V SALONU