Obveščamo vas, da bo poslovalnica Etis Domžale do nadaljnjega odprta, od ponedeljka do petka, od 10. do 18. ure. Ob sobotah bo zaprta.
Hvala za razumevanje. 

 

Opremljeni z odličnim

Z odličnimi nasveti, predlogi, recepti naših svetovalcev, serviserjev, monterjev, kuharjev, mizarjev in ostalih strokovnjakov za dom bomo zadovoljili tudi najbolj zahtevne. Poskrbeli bomo, da bo vsakodnevno gospodinjstvo za vas užitek.

Abricotines

Zmešamo mleti sladkor, moko in mlete mandlje. Beljake, sladkor in vanilijo, stepemo v kompakten sneg. Mleto mešanico na rahlo vmešamo med beljake. Z dresirno vrečko nabrizgamo 2 cm velike krogce ( kot ...
ODKRIJ VEČ

Bavarski kruh

Kvas pripravimo z malo vode in sladkorja. Moko presejemo, maslo razstopimo in primešamo k mleku. Dodamo še ostale sestavine, zgnetemo v mehko gladko testo, ter pustimo počivati pol ure. Testo ...
ODKRIJ VEČ

Polnovredni kakavov kruh

Moki prilijemo mleko, vodo, sol in sredstvo za vzhajanje, ter dodamo ščep ingverja, mletih klinčkov in cimeta. Po želji pa lahko dodamo še narezane pražene lešnike in mandlje. Testo gladko zamesimo in ...
ODKRIJ VEČ

Focaccia z rožmarinom

Pripravimo kvas z malo vode in sladkorja. Moko presejemo in dodamo vse ostale sestavine, ter dobro zgnetemo v gladko testo. Pokrijemo in pustimo vzhajati približno 30 minut. Testo oblikujemo v dva ...
ODKRIJ VEČ

Korenčkova torta

Korenje olupimo in drobno naribamo. Maslo, sladkor, vanilin sladkor in sol kremasto stepemo. Jajca ločimo. V maslo dodamo rumenjake, limonino lupinico, limonin sok ter dobro premešamo. Dodamo še moko, ...
ODKRIJ VEČ

Jagodne mousse tortice z bezgom brez peke

Za bezgovo sredico potrebujemo 3 dl šebese iz vode in bezgovega sirupa. Količino sirupa prilagodimo svoji sladkosnednosti. Želatino namočimo v hladni vodi, da nabrekne, ožamemo in raztopimo nad nizkim ...
ODKRIJ VEČ