Obveščamo vas, da bo poslovalnica Etis Domžale do nadaljnjega odprta, od ponedeljka do petka, od 10. do 18. ure. Ob sobotah bo zaprta.
Hvala za razumevanje. 

 

Opremljeni z odličnim

Z odličnimi nasveti, predlogi, recepti naših svetovalcev, serviserjev, monterjev, kuharjev, mizarjev in ostalih strokovnjakov za dom bomo zadovoljili tudi najbolj zahtevne. Poskrbeli bomo, da bo vsakodnevno gospodinjstvo za vas užitek.

NOVO! BORA S Pure

Presenetljivo veliko možnosti. Prostorski čudež za kuhinjo.

Z izjemnim in modernim dizajnom BORA S Pure izpopolni videz vsake, še tako majhne kuhinje. Asimetrična postavitev odvodne odprtine je posebna paša za oči, prav tako tudi nevsiljivo polje za upravljanje, ki ga v stanju pripravljenosti skoraj ne boste opazili, med delovanjem sistema pa bodo po zaslugi pametne osvetljave osvetljene le osnovne možnosti. Geslo sistema Bora S Pure je: oblika sledi funkciji. Dobro premišljena zasnova, zaradi katere sta kuhalna plošča in odvod kuhalne plošče v isti ravnini in purističen dizajn sistem odvoda pare harmonično umeščata v sodobno arhitekturo kuhinje.

Izjemna prednost sistema Bora S Pure je, da jo je mogoče zaradi kompaktne širine 60 cm brez težav vgraditi v standardne kuhinjske omarice. Tako se ponujajo povsem nove možnosti načrtovanja kuhinje. Nizka višina s 199 milimetri in vgrajena enota filtra obtočnega zraka zagotavljata največji prostor za shranjevanje loncev in drugih kuhinjskih pripomočkov v spodnji omarici.

Kuhalna plošča je bila popolnoma preoblikovana in zahvaljujoč svoji premišljen tehnologiji omogoča vrhunsko delovanje. Dve od štirih indukcijskih tuljav sta bili posebej razviti za sistem. To omogoča optimalno uporabo celotne površine kuhalne plošče. Edinstvena, asimetrična postavitev odprtine za odvod zraka omogoča kuhanje na štirih kuhalnih poljih različnih velikosti. Tudi kuhanje v večjih loncih in ponvah ni več problem.

Najboljša zmogljivost: vrhunsko delovanje omogoča napredna tehnologija. Zahvaljujoč indukcijski tuljavi, razviti posebej za sistem BORA, lahko celotno površino kuhalne plošče uporabljate povsem optimalno. Na kuhalnih poljih, ki so na voljo v štirih velikostih, boste lahko kuhali v loncih in ponvah različnih velikosti. Skoraj neslišna motorna enota pa zagotovi, da je odvod kuhalne plošče zelo tih tudi pri višjih stopnjah delovanja.

Preprosto čiščenje: edinstvena, dobro dostopna odprtina za odvod zraka zagotavlja: enostavno odstranjevanje in čiščenje vseh sestavnih delov sistema BORA S Pure, ki so izpostavljeni kuhalni pari. Ker zavzemajo malo prostora jih lahko povsem enostavno operemo v pomivalnem stroju.

Enostavno upravljanje: tako enostavno je lahko le s sistemom BORA. Svoj sistem BORA S Pure lahko povsem enostavno upravljate neposredno z dotikom ali drsenjem navzgor in navzdol po drsniku na dozik. Z le nekaj pritiski imate dostop do vseh pomembejših funkcij za upravljanje.

Zasnova - elegantna in premišljena: minimalističen dizajn in premišljena zasnova. Bora S Pure je zmaga za vsako kuhinjo. Vašo pozornost bo zagotovo pritegnila asimetrčna postavitev odprtine za odvod zraka. Ta naredi še bolj nenavaden in modern videz - tega pa dopolni nevpadljivo polje za upravljanje z inteligentno osvetlitvijo.

Na voljo:

  • S Pure indukcijska kuhalna plošča z odvodom pare - obtočna izvedba vsebuje oglede filtre
  • S Pure indukcijska kuhalna plošča z odvodom pare - odvod zraka iz prostora