Opremljeni z odličnim

Z odličnimi nasveti, predlogi, recepti naših svetovalcev, serviserjev, monterjev, kuharjev, mizarjev in ostalih strokovnjakov za dom bomo zadovoljili tudi najbolj zahtevne. Poskrbeli bomo, da bo vsakodnevno gospodinjstvo za vas užitek.

BORA hladilni in zamrzovalni sistemi

PAMETNA ZASNOVA IN UČINKOVITO HLAJENJE

Z BORA hladilnimi in zamrzovalnimi sistemi bodo živila dlje časa ostala sveža in sistematično razporejena. Vse različice hladilnikov kot tudi zamrzovalnik odlikuje eleganten dizajn z visokokavostnimi in premišljenimi sestavnimi deli notranjosti.Samoumevno je, da se naši izdelki hladijo in zamrzujejo na odlični ravni, na primer z inovativnim hlajenjem na obtočni zrak, ločenimi hladilnimi krogi, tehnologijami NoFrost in BORA Fresh zero Freshness.

VEČ SVEŽEGA ZRAKA

Zahvaljujoč inteligentnemu hlajenju na obtočni zrak so temperature optimalno stabilne. Zrak, ki kroži v notranjosti hladilnika, hkrati prečisti vgrajeni filter z ogljem, ki zmanjšuje nastanek neprijetnih vonjav iz hladilnika.

Pregled hladilnih in zamrzovalnih sistemov

Minimalistični dizajn – maksimalna preglednost in svežina. Vsi izdelki navdušujejo z brezčasnim dizajnom v kombinaciji z visokokakovostnimi materiali. Vse hladilne in zamrzovalne sisteme odlikujejo individuakne prednosti, značilne za posamezne izdelke, ter izjemna zmogljivost hlajenja in zamrzovanja, ki izpolni vsa vaša pričakovanja.

BORA COOL

Prednastavljena temperatura, optimalna za shranjevanje različnih živil. Kot dopolnitev priporočamo uporabno dodatno opremo in glede na vaše želje različico z ali brez zamrzovalnega predala

BORA COOL COMBI

Ohranite živila dlje časa sveža z dvema ločenima hladilnima krogoma, ki preprečujeta izsuševanje in prenos vonjav med hladilnim in zamrzovalnim predelom. Po želji s priključkom za vodo ali brez za uživanje v ledenih kockah kar doma.

BORA FREEZE

Ledeno hladen brez neželene zaledenitve zamrzujte živila brez neželene zamrznitve zamrzovalnega prostora zahvaljujoč tehnologiji No Frost in uživajte v prednostih edinstvenih izvlečnih polic in vgrajenega priključka za vodo.