Obveščamo vas, da bo poslovalnica Etis Domžale do nadaljnjega odprta, od ponedeljka do petka, od 10. do 18. ure. Ob sobotah bo zaprta.
Hvala za razumevanje. 

 

Opremljeni z odličnim

Z odličnimi nasveti, predlogi, recepti naših svetovalcev, serviserjev, monterjev, kuharjev, mizarjev in ostalih strokovnjakov za dom bomo zadovoljili tudi najbolj zahtevne. Poskrbeli bomo, da bo vsakodnevno gospodinjstvo za vas užitek.

Prefinjen videz z BORO All Black

Odlična kombinacija funkcionalnosti in elegantnega sodobnega videza.

BORA Professional 2.0 All Black je funkcionalna estetika, inovativna učinkovitost z izjemno globokimi dimenzijami in najboljšo zmogljivostjo v kombinaciji z novim, še posebej prefinjenim videzom.

BORA Professional 2.0 izdaja All Black

Odlična kombinacija funkcionalnosti in elegantnega sodobnega videza.

BORA Professional 2.0 All Black je funkcionalna estetika, inovativna učinkovitost z izjemno globokimi dimenzijami in najboljšo zmogljivostjo v kombinaciji z novim, še posebej prefinjenim videzom. BORA Professional 2.0 All Black je na voljo le kot komplet: odvod kuhalne plošče in dveh steklokeramičnih kuhalnih plošč z indukcijsko površino in z 2 kuhalnima poljema. Na voljo pa so tudi ustrezne vtičnice »All Black«.

Površine iz nerjavečega jekla sistema z odvodom zraka in gumbov za upravljanje so izdelane s kompleksnim postopkom nanašanja, ki se uporablja tudi v medicinski tehnologiji in tehnologiji motorjev. Eleganten, črn-mat videz se odlično prilega sodobni kuhinjski arhitekturi.