Opremljeni z odličnim

Z odličnimi nasveti, predlogi, recepti naših svetovalcev, serviserjev, monterjev, kuharjev, mizarjev in ostalih strokovnjakov za dom bomo zadovoljili tudi najbolj zahtevne. Poskrbeli bomo, da bo vsakodnevno gospodinjstvo za vas užitek.

Prednosti, ki vam jih ponujajo zamrzovalniki Liebherr

Liebherr zamrzovalnike in zamrzovalne skrinje odlikujejo visokakovostni materiali in vrhunska izdelava vse do najmanjših detajlov. 

V naši spletni trgovini in salonih vam ponujamo širok izbor zamrzovalnih rešitev, prilagojenih vašim potrebam in razpoložljivemu prostoru: 


Liebherr se lahko pohvali tudi z implementacijo številnih idej, katere so sedaj standardna oprema zamrzovalnikov in hladilnikov. Zamrzovalniki Liebherr imajo nešteto tehnologij, ki ponujajo maksimalno udobnost pri dolgotrajnem shranjevanju vaših živil.

 

 

 

 

 

 

 

NoFrost: Liebherrjeva tehnologija NoFrost omogoča profesionalno zmogljivost, ki zagotavlja dolgotrajno svežino. Ohlajen krožeči zrak hrano zamrzne, zračna vlaga pa se odpravi tako, da v zamrzovalniku nikoli ni ledu in tudi hrana nikoli ni prekrita s plastjo ledu. NoFrost pomeni, da odtajanje ni potrebno.

    SmartFrost: s sistemom SmartFrost se nabiranje ledu v zamrzovalnem prostoru in na živilih močno zmanjša. Tako pogosto odtajanje ni potrebno. Notranje stene so posebej gladke in so zaradi tega enostavne za čiščenje.

 

           

 

 

StopFrost: inovativni sistem StopFrost nudi dve odlični prednosti: nabiranje ledu v zamrzovalnem prostoru in na živilih je zmanjšano, tako da pogosto odtajanje ni potrebno. Poleg tega pa z sistemom StopFrost po odpiranju in zapiranju pokrova skrinje ne pride več do nastajanja podtlaka. Zamrzovalno skrinjo sedaj lahko odpirate brez napora.

   

SuperFrost: samodejni SuperFrost dela zamrzovanje posebno enostavno. Pri vnosu novih živil s pomočjo te funkcije se temperatura hitro znižuje, kar ohranja strukturo in hranljive vrednosti živil. Takoj ko je zamrzovanje zaključeno, avtomatika vrača delovanje v normalno nastavitev in tako hrani pri porabi električne energije.

 

           

 

FrostProtect: zamrzovalniki, podpultni zamrzovalniki in skrinje z to oznako so dizajnirani za optimalno delovanje tudi pri izjemno nizkih temperaturah okolice do -15 stopinj. To pomeni, da aparate z to oznako lahko postavite tudi na zunanje neogrevane prostore.

   

BluPerformance: Modeli s to tehnologijo imajo svojo hladilno tehnologijo integrirano v podstavku, s čimer se poveča kapaciteta, zmanjšajo neprijetni zvoki delovanja hladilnika, zato gresta maksimalna učinkovitost skupaj z občutno večjo kapaciteto in manjšo porabo energije.

 

           

 

MagicEye: elegantno in precizno MagicEye upravljanje z inovativno elektroniko na dotik jamči precizno delovanje in vzdrževanje nastavljenih temperatur. Vse funkcije se nastavljajo enostavno z dotikom tipk zaslona.

 

 

Teleskopska vodila:prozorni predali zamrzovalnika so postavljeni na teleskopskih vodilih in se enostavno odpirajo tudi pri polni obremenitvi. Omogočajo veliko preglednost in optimalne pogoje za hrambo živil. FrostSafe predali se popolnoma zapirajo tako, da je izguba hladne energije ob odprtih vratih minimalna, kar zagotavlja prihranek pri porabi električne energije.

 

           

 

 

VarioSpace: predale v zamrzovalniku in steklene police lahko odstranite. VarioSpace – praktične rešitve za shranjevanje velikih izdelkov.

       
             

 

Opisani detajli so odvisni od izbranega modela.

 

VAŠ MODEL POIŠČITE TUKAJ