Obveščamo vas, da bo poslovalnica Etis Domžale do nadaljnjega odprta, od ponedeljka do petka, od 10. do 18. ure. Ob sobotah bo zaprta.
Hvala za razumevanje. 

 

Opremljeni z odličnim

Z odličnimi nasveti, predlogi, recepti naših svetovalcev, serviserjev, monterjev, kuharjev, mizarjev in ostalih strokovnjakov za dom bomo zadovoljili tudi najbolj zahtevne. Poskrbeli bomo, da bo vsakodnevno gospodinjstvo za vas užitek.

Odkrijte izjemno pečico

Gaggenau pečica EB 333 - prerojena ikona

Navdih zasebnega kuharja in profesionalnega kuharja doma, pečica EB je Gaggenau ikona že več kot 30 let.

Ta pečica s svojimi 90 cm širine predstavlja Gaggenau razliko, njeno dediščino in tradicionalno avantgardo. Divje individualna, drugačna in ikonična, je srce kuhinje. To je pretežno ročno izdelana pečica, ki izstopa v svetu strojno izdelanih aparatov.

Pridih visoko usposobljenih rok in visokokakovostnih materialov prežema to pečico z nečim, kar je sorodno duši. Temu dodajte izstopajoč dizajn in neusmiljeno zmogljivost, in imate vse elemente klasike.

Nedavno revidirana ob praznovanju obletnice, EB 333 ostaja zvesta izvirniku: tradicionalni avantgardi pri oblikovanju in zmogljivosti. Ena 3 mm plošča iz nerjavečega jekla tvori ploščo vrat. Vrata težka 20 kg se z lahkoto odprejo in mehko zaprejo. Nov TFT zaslon na dotik naredi vsako jed še bolj intuitivno za pripravo. Navdihuje novo generacijo zasebnih kuharjev.

Leta 1986 je bil prvotna pečica EB 374 razodetje Evropi. Osebni projekt Georga von Blanqueta, lastnika Gaggenau in strastnega zasebnega kuharja. Ta enigmatična, briljantna pečica je bila rezultat navdiha, ki ga predstavlja ameriški kuhalniki.

Razširjena na revolucionarno širino 90 cm, je bila pečica oblikovalski povdarek, ki je preoblikovala kuhinjo in postala skoraj instant ikona in favorit zasebnih kuharjev. V samem štartu je bila zasnova pečice avantgardna in se je v treh desetletjih le malo spreminjala.