Obveščamo vas, da bo poslovalnica Etis Domžale do nadaljnjega odprta, od ponedeljka do petka, od 10. do 18. ure. Ob sobotah bo zaprta.
Hvala za razumevanje. 

 

Opremljeni z odličnim

Z odličnimi nasveti, predlogi, recepti naših svetovalcev, serviserjev, monterjev, kuharjev, mizarjev in ostalih strokovnjakov za dom bomo zadovoljili tudi najbolj zahtevne. Poskrbeli bomo, da bo vsakodnevno gospodinjstvo za vas užitek.

Učinek razkužil na kuhinjskem pohištvu in površinah

V času koronavirusa je uporaba razkužil postala vse bolj priljubljena. V tem kontekstu, ročna in kožna dezinfekcijska sredstva, ki jih nekateri uporabljajo tudi za dezinfekcijo površin.

V času koronavirusa je uporaba razkužil postala vse bolj priljubljena. V tem kontekstu, ročna in kožna dezinfekcijska sredstva, ki jih nekateri uporabljajo tudi za dezinfekcijo površin. Aktivne učinkovine in sestavine komercialnih razkužil temeljijo na različnih mehanizmih delovanja, vključno na snoveh in spojinah na osnovi alkohola, klora, amonijaka in fenola.

Uporaba zgoraj opisanih razkužil vodi do nepopravljive škode na kuhinjskem pohištvu in površinah, ki se lahko pokažejo v številnih primerih poškodb, na primer obarvanost, spremembe sijaja, otekanje, pokanje ali delno raztapljanje materiala. Dezinfekcijska sredstva na osnovi alkohola, klora, amonijaka in fenola niso primerna za uporabo v kuhinjskem pohištvu in površinah.

Na podlagi navodila proizvajalca kuhinj next125, je čiščenje kuhinjskih  površin, možno le v kombinaciji z blagimi detergenti (detergenti za pomivanje posode, delno nevtralna čistila). Razkužila, ki se uporabljajo za razkuževanje rok, površin ali inštrumentov, ne pripadajo snovem, naštetim v navodilih za nego proizvajalca – zato uporaba teh razkužil na površinah, ni dovoljena.

DEZINFEKCIJSKA SREDSTVA NISO PRIMERNA ZA KUHINJSKA POHIŠTVA IN POVRŠINE!