Obveščamo vas, da bodo PE Ljubljana, Kranj, Domžale in Koper v sredo, 24. 12. poslovale do 13.00.
31. 12. bodo PE Ljubljana, Kranj in Domžale poslovale do 13.00, poslovna enota Koper pa bo ta dan zaprta.
3. 1. 2016 bodo vse poslovne enote zaprte. Hvala za razumevanje.
Z odličnimi nasveti, predlogi, recepti naših svetovalcev, serviserjev, monterjev, kuharjev, mizarjev in ostalih strokovnjakov za dom bomo zadovoljili tudi najbolj zahtevne. Poskrbeli bomo, da bo vsakodnevno gospodinjstvo za vas užitek.
Beljake stepemo v rahel sneg. V sneg postopoma dodamo kristalni sladkor. Ko beljaki postanejo svetleči in se ne čuti več kristalnega sladkorja, z gumjasto paleto (rubber spatula) postopoma vmešamo sladkor v prahu. Lahko dodamo žličko limoninega soka.
Zmes v lepih oblikah s pomočjo dresirne vrečke nabrizgamo na pekač in postavimo v pečico na 80 stopinj na sušenje cca. 2.uri. V primeru pokanja španskih vertcov, je temperatura previsoka. Pomembno je, da so suhi v sredini. Temperaturo lahko po potrebi znižamo in sušimo dlje časa.