Obveščamo vas, da bo poslovalnica Etis Domžale do nadaljnjega odprta, od ponedeljka do petka, od 10. do 18. ure. Ob sobotah bo zaprta.
Hvala za razumevanje. 

 

Opremljeni z odličnim

Z odličnimi nasveti, predlogi, recepti naših svetovalcev, serviserjev, monterjev, kuharjev, mizarjev in ostalih strokovnjakov za dom bomo zadovoljili tudi najbolj zahtevne. Poskrbeli bomo, da bo vsakodnevno gospodinjstvo za vas užitek.

Amaretti

  • 300 g mleti mandlji
  • 170 g sladkor kristalni
  • 2 beljaka
  • mandljeva esenca po okusu

Mandlje in sladkor zmešamo skupaj. Beljake umešamo rahlo penasto in jih ne stepamo v sneg. V penaste beljake umešamo mandlej in sladkor ter oblikujemo kroglice, ki jih na koncu povaljamo v mlet sladkor. Pekač prekrijemo s peki papirjem. Nanj položimo amarette. Narahlo jih pritisnemo in pečemo 14 minut na 160 stopinj celzija.

Fotografija vir: pinterest.com