Obveščamo vas, da bo poslovalnica Etis Domžale do nadaljnjega odprta, od ponedeljka do petka, od 10. do 18. ure. Ob sobotah bo zaprta.
Hvala za razumevanje. 

 

Opremljeni z odličnim

Z odličnimi nasveti, predlogi, recepti naših svetovalcev, serviserjev, monterjev, kuharjev, mizarjev in ostalih strokovnjakov za dom bomo zadovoljili tudi najbolj zahtevne. Poskrbeli bomo, da bo vsakodnevno gospodinjstvo za vas užitek.

Pritegnite pozornost

Elegantna oblikovalska ideja, ki navduši s svojo funkcionalnostjo.

Se sprašujete kam postaviti številne lepe stvari – svoje najlepše steklene kozarce, zbirateljske predmete ali celo samo svoje spominke? Naš odgovor: v novo next125 stekleno vitrino. Pravi Eye-catcher za vsak prostor. Ne glede nato ali je v kuhinji ali dnevni sobi je next125 steklena vitrina prava paša za oči.

Nova steklena vitrina next125 je zasnovana še posebej elegantno, z nežnim in prefinjenim okvirjem v črni oniks barvi v kombinaciji z zatemnjenimi stekli in ekstravagantnim usnjenim ročajem. Nastavljiva LED osvetlitev v notranjosti vitrine po želji poudari kose, ki jih želite še posebej izpostaviti. Vgrajena izvlečna predala pa sta kot nalašč za shranjevanje manjših predmetov. Tip - ON mehanski sistem pa doda piko na i, celostnemu videzu in poudari sodoben dizajn streklene vitrine. Steklena vitrina je na voljo kot samostojna različica z elegantnimi nogami ali pa lahko stoji na podstavku v nizu visokih enot. 

Steklena vitrina next125 je nagrajena z prestižno nagrado: zmagovalec Iconic Award 2021 za Innovative Interior v kategoriji pohištva za shranjevanje. 

Steklena vitrina next125 je ekskluzivno na voljo v salonu kuhinj ETIS Ljubljana.