Obveščamo vas, da bo poslovalnica Etis Domžale do nadaljnjega odprta, od ponedeljka do petka, od 10. do 18. ure. Ob sobotah bo zaprta.
Hvala za razumevanje. 

 

Opremljeni z odličnim

Z odličnimi nasveti, predlogi, recepti naših svetovalcev, serviserjev, monterjev, kuharjev, mizarjev in ostalih strokovnjakov za dom bomo zadovoljili tudi najbolj zahtevne. Poskrbeli bomo, da bo vsakodnevno gospodinjstvo za vas užitek.

Design s sposobnostjo za premikanje - next125 voziček

Potrebujete priročno pomoč ob strežbi ali pa ste se preprosto odločili, oskrbeti vaš dom z barom na štirih kolesih.

Danes, kuhinja vse bolj in bolj postaja življenjski prostor, ki se uporablja multifunkcionalno. In prav to se je upoštevalo pri razvoju fleksibilnega pohištva next125.

Zamisel, ki prinaša gibanje v kuhinjo. Ali želite zadeve, kot so olje, začimbe ali nože na dosegu roke ves čas, ko kuhate. Potrebujete priročno pomoč ob strežbi ali pa ste se preprosto odločili, oskrbeti vaš dom z barom na štirih kolesih. Voziček se osredotoča na individualne zahteve. Prijetni spremljevalec je nadvse prilagodljiv in se lahko namesti po želji.

Oblikovalski jezik vozička je presenetljiv, skoraj grafičen. Kljub zmanjšani obliki in  kocka podobnemu ogrodju, voziček izgleda lahko in zračno. Kontrast med oniks-črno, ALU ogrodjem in dodatki iz naravnega hrasta, vozičku daje brezčasno eleganco.

Osnovno telo s štirimi fino izdelanimi gumiranimi koleščki, ki so parketu prijazni in bar ročaj v oniks črna so enaki pri vseh izvedbah. Vendar pa je dodatna oprema iz naravnega hrasta tista, ki daje uporabniku možnost individualiziranega pohištva glede na svoje potrebe. Njegova notranjost ponuja presenetljivo količino prostora za shranjevanje in vendar je še vedno dovolj kompakten. Z elegantno in subtilno barvno shemo, se voziček popolnoma umešča v vsak interier.  Next125 voziček se lahko uporablja kot del majhne kuhinje pod next125 kuhinjsko mizo ali kot mobilno majhno in uporabno pohištvo.