Obveščamo vas, da bo poslovalnica Etis Domžale do nadaljnjega odprta, od ponedeljka do petka, od 10. do 18. ure. Ob sobotah bo zaprta.
Hvala za razumevanje. 

 

Opremljeni z odličnim

Z odličnimi nasveti, predlogi, recepti naših svetovalcev, serviserjev, monterjev, kuharjev, mizarjev in ostalih strokovnjakov za dom bomo zadovoljili tudi najbolj zahtevne. Poskrbeli bomo, da bo vsakodnevno gospodinjstvo za vas užitek.

Ultimativna rešitev za vašo kuhinjo . BORA Professional 3.0

Odlikuje jo odlična zmogljivost, optimalna vrhunska oblika, še bolj intuitivno delovanje in osem izjemno globokih kuhalnih plošč, ki jih lahko poljubno izbirate in sestavljate v vam želeno postavitev. Nova BORA Professional 3.0 je prihodnost kar zadeva kuhanja. Revolucionaren oblikovalski jezik v kombinaciji z najvišjimi standardi na področju materialov, tehnologije in učinkovitosti. Dosežek, ki ga lahko okusite. Revolucija made in Germany.

Revolucionarno izboljšano:

  • Intuitiven gumb za upravljanje: brezhibno upravljanje omogoča kombinacija klasičnega gumba in občutljive površine prikazovalnika LED, ki je odporen proti udarcem. Vse funkcije se aktivirajo preprosto, priročno, intuitivno z vrtenjem gumba in pritiskom na osrednjo površino na dotik.
  • Avtomatiziran pokrov: pri uprabi odvoda se pokrov samodejno odpira in zapira. Pri zapiranju integrirani senzorji preprečujejo, da bi se predmeti zagozdili. V izkloplenem stanju je eleganten sistem povsem zaprt.
  • Vrhunski dizajn: tukaj se pionirski oblikovalski jezik sreča z najvišjimi zahtevami glede materialov in tehnologije.
  • Najnižja glasnost: vedno zelo tih, tudi pri visokih stopnjah moči. razlog za to je optimalni zračni kanal in uporaba neverjetno tihega ventilatorja.
  • Preprosto čiščenje: dele izpostavljene pari, je možno skozi dobro dostopno odprtino za dovod zraka enostavno odstraniti. Očistite jih lahko v pomivalnem stroju, kjer zasedejo zelo malo prostora.
  • Zelo velika kuhalna površina: zelo velika kuhalna polja zagotavljajo enakomerno in popolno ogrevanje tudi zelo velikih loncev in pekačev.
  • Modularni sistem: na voljo je široka paleta različnih kuhalnih plošč od indukcije, plina do žara iz nerjavnega jekla, ki jih lahko poljubno sestavljate v kombinaciji z dvema, tremi kuhalnimi polji.