Obveščamo vas, da bo poslovalnica Etis Domžale do nadaljnjega odprta, od ponedeljka do petka, od 10. do 18. ure. Ob sobotah bo zaprta.
Hvala za razumevanje. 

 

Opremljeni z odličnim

Z odličnimi nasveti, predlogi, recepti naših svetovalcev, serviserjev, monterjev, kuharjev, mizarjev in ostalih strokovnjakov za dom bomo zadovoljili tudi najbolj zahtevne. Poskrbeli bomo, da bo vsakodnevno gospodinjstvo za vas užitek.

Kakšne so novosti, ki nam jih pri snovanju kuhinj prinaša leto 2020?

V tem letu je luč sveta zagledalo nemalo novosti na področju kuhinj in tako je nastala nova kolekcija kuhinj next125 za leto 2020.

V ospredju so naravni in trajnostni materiali s kontroliranim poreklom in tudi steklo. Med lesom prevladuje hrast, ki je lahko v naravni barvi ali različno toniran, predvsem so aktualni sivi odtenki (biserno siv hrast, grafitno siv hrast, peščeno siv), v kombinaciji z zemeljskimi barvami (bež, zelena, rubinasto rdeča…). Vzporedno pa so poleg še močno razvija stil  pastelnih barv, ki so vedno moderne in priljubljene pri kupcih. Poleg navedenega pa so  materiali na katerih so prstni odtisi vidni manj močno na pohodu.

Materiali, ki si jih želite imeti v svoji kuhinji

Izbor najboljših materialov v osupljivih kombinacijah, vrhunska tehnologija in oblika je velikega pomena pri izbiri vaše nove kuhinje.  V sodobnih kuhinjah so vedno bolj v veljavi naravni in predvsem trpežni ter tehnološko dovršeni materiali. To so materiali, ki ne vpijajo in se enostavno čistijo s čistili, ki jih uporabljamo v gospodinjstvu in so tudi prijetni na otip. Za doseganje neupojnosti ni potrebne dodatne obdelave s posebnimi premazi. Večinoma so ti materiali primerni tudi za kuhinjske ličnice. V trendu so tudi ultramat materiali, ki imajo funkcijo AFP (anti finger print), kar pomeni, da se prsni odtisi ne opazijo.  

Tako so vam sedaj pri kuhinjah next125 na voljo ličnice in delovne površine v celoti narejene iz keramike, stekla ali umetnega kamna. Pult je tudi lahko narejen iz prej naštetih materialov, dektona ali iz nerjavnega jekla. Lahko pa si omislite tudi pult iz masivnega recikliranega lesa iz skrbno nadzorovanega okolja.