Obveščamo vas, da bo poslovalnica Etis Domžale do nadaljnjega odprta, od ponedeljka do petka, od 10. do 18. ure. Ob sobotah bo zaprta.
Hvala za razumevanje. 

 

Opremljeni z odličnim

Z odličnimi nasveti, predlogi, recepti naših svetovalcev, serviserjev, monterjev, kuharjev, mizarjev in ostalih strokovnjakov za dom bomo zadovoljili tudi najbolj zahtevne. Poskrbeli bomo, da bo vsakodnevno gospodinjstvo za vas užitek.

NOVO! Edinstven sistem

Visoka omara next125 z zložljivimi vrati, ki prikrije pogled na vašo kuhinjo ko le-to ne uporabljate a hkrati predstavlja privlačno in inovativno arhitekturno odliko v vašem prostoru.

Ko je zaprta, izgleda kot klasična večdelna omara; ko pa se odpre, razkrije svojo polno funkcionalnost. Vse kar je potrebno je lahek dotik in izvlečna vrata se odprejo, z rahlim potiskom pa le-te izginejo na straneh trupa. In že se pred vami razkrije pečica, kavni avtomat, kuhališče in vse kar potrebujete v funkcionalni kuhinji.

Dobra stvar tega sistema – sami se odločite, kako ga boste opremili. Notranjost je lahko oblikovana tako, da ustvari barvne kontraste z zunanjostjo. Želite elegantno in  nevpadljivo zunanjost, ter barvito notranjost? Zakaj ne? Izbira je vaša. Na voljo v različnih barvah in materialih, ki so bili skrbno izbrani.

"Excellent Product Design - Kitchen" - Pocketsystem je prejel nemško nagrado za oblikovanje 2022

Eksluzivno na voljo v ETISu.