Obveščamo vas, da bo poslovalnica Etis Domžale, od ponedeljka, 25. do petka, 29. marca odprta od 10. do 18. ure. V soboto, 30. marca bo salon zaprt. 
Obveščamo vas, da bo poslovalnica Etis Koper, v soboto, 30. marca zaprta.  Hvala za razumevanje.

 

 

Novice/web-liebherr_novice_1

NOVI VGRADNI LIEBHERR APARATI 2021

Ponedeljek, 15. marec 2021

 

Inovativne tehnologije in praktične podrobnosti omogočajo optimalno shranjevanje živil in prilagajanje vašim individualnim potrebam.

Svojo novo ponudbo vgradnih aparatov je Liebherr razdelili na štiri lahko razumljive serije.

 

1. Serija Pure

Serija Pure je osnovni razred. Preprost, z jasnimi linijami, odlično opremljen za zagotavljanje vseh osnovnih potreb. Serija Pure je poenostavljena na bistvene elemente. Vendar do konca opremljena z najvišjo kakovostjo Liebherr.

2. Serija Plus

Serija Plus nadgrajuje serijo Pure in očara z dodatnimi detajli. Plus tukaj pomeni predvsem plus na udobje. Ne samo, da aparati odlično hladijo in zamrzujejo, so tudi malce bolj pametni. Pomagajo vam pri poenostavljanju velikega števila opravil.

3. Serija Prime

Serija Prime je bistveno bolj elegantna. Kar se tiče dizajna in materijalov jo je skorajda nemogoče spregledati. Tako so v notranjosti aparata uporabljeni predvsem pravi materiali, kot je na primer legirano jeklo. Prava paša za oči pa so pri teh aparatih tudi posebne rešitve osvetlitve.

4. Serija Peak

Serija Peak kraljuje na vrhu serij. Tukaj je kombinacija najboljšega z najboljšim. Smo brezkompromisov. Inovativna tehnologija Liebherr v kombinaciji z najvišjim dizajnom in prvovrstnimi rešitvami zagotavljanja udobja. Naprave te serije so namenjene vsem, ki hočejo imeti vse.

 

Kar ponuja prihodnost, mi ponujamo že zdaj.

EasyFresh: odlična izbira za sadje in zelenjavo. Tukaj se sadje, zelenjava in plodovi brez embalaže resnično dobro počutijo. Pri enaki temperaturi kot v hladilnem delu in v zračno nepropustno zaprtem predalu bo na primer solata še po 7 dneh hrustljava in sveža.


BioFresh: s preizkušeno tehnologijo BioFresh so živila pri temperaturi malo nad 0° C shranjena v bistveno hladnejšem okolju kot v preostalih delih aparata. Pri optimalni zračni vlagi ostanejo sadje in zelenjava v zračno nepropustnem predalu Fruit & Vegetable-Safe še dolgo časa sveži. Meso, ribe in mlečne izdelke pa varno shranjujte v predalu Meat & Dairy-Safe.


BioFresh Professional: s HydroBreeze Hladite kot strokovnjaki: hladna meglica ohranja hrustljavo svežino in izboljša strukturo — poseben »wau« učinek za sadje in zelenjavo v predalu BioFresh-Safe.


DuoCooling: brez izsušitve. Glavna tehnologija naših kombiniranih hladilnikov z zamrzovalnikom se imenuje DuoCooling. Zaradi dveh popolnoma ločenih hladilnih krogov zagotavlja, da ni izmenjave zraka med hladilnim in zamrzovalnim delom. Živila se ne izsušijo in vonjave se ne prenašajo.


HydroBreeze: hladite kot profesionalci. To načelo smo prenesli na naše zahteve glede svežine: hladna meglica, ki kot balzam prekrije sadje in zelenjavo. Ohranja hrustljavo svežino in izboljšano strukturo — poseben »wau« učinek za sadje in zelenjavo v predelu Bio Fresh Professional-Safe.


SoftSystem: mehko blaženo zapiranje vrat hladilnika.


LightTower: novi svetlobni koncept LightTower enakomerno osvetli notranji prostor in je hkrati nosilni element za steklene police. Prilagodljiv, ne zasede veliko prostora, edinstven. Natančna izdelava s smislom za detajle in usklajena kombinacija materialov, oblik ter barv ustvarijo celovito estetsko podobo. Ta je nežno poudarjena z novim konceptom osvetlitve.


OpenStage: maksimalni pregled. Ergonomsko odlično dosegljivo. Na steklenih izvlečnih policah je mogoče shraniti celotno vsebino hladilnika. Maksimalno udobje ob zapiranju polic zagotavljata sistema samodejnega uvlečenja in mehkega zapiranja. S celopovršinskimi paneli iz nerjavnega jekla na hrbtni steni in notranjih vratih ter ambientno osvetlitvijo je vsako odpiranje vrat posebno doživetje.


Smart Device: vsi novi vgradni modeli imajo možnost WLAN povezave s pametnimi napravami, bodisi že tovarniško pripravljeni ali z dokupom naprave SmartDeviceBox. Tako bodo vaše strank uživale v številnih novih možnostih, ki jih ponuja aplikacija SmartDevice in povezava z vašim hladilnikom v obstoječem okolju Smart Home (pametni dom). Slednje omogoča preprosto krmiljenje aparatov z uporabo asistenčnih storitev, kot so Amazon Alexa ali spletnih storitev, kot je IFTTT. 


IceMaker: je na voljo s fiksnim priključkom za vodo in alternativno z rezervoarjem za vodo. S funkcijo MaxIce lahko dodatno povečate izdelavo ledenih kock, ko povabite več gostov.


InfinitySpring: plosko vgrajen dozirnik vode je vedno na voljo, ko ga potrebujete, in je skoraj neopazen, kadar ga ne potrebujete. Primeren je za posode skoraj vseh velikosti, kakor tudi za karafe in steklenice. Odlično kakovost vode zagotavlja vgrajen filtrirni sistem.


SuperSilent: V modernih konceptih bivanja se kuhinja in dnevna soba vedno bolj zlivata v eno. K temu pa še dodatno doprinesejo izjemno tihi hladilniki. Naš novi vgradni program tako ponuja širok nabor izjemno tihih aparatov. Deloma dosegamo izjemno nizke vrednosti — 29 dB.

 

Bodite prvi in si zagotovite vse prednosti novih Liebherr vgradnih aparatov.

Novi vgradni aparati so na voljo po naročilu. Vse podrobne informacije in rok dobave novih vgradnih aparatov so vam na voljo v vseh naših PE. 

Vabljeni v naše poslovalnice v Ljubljani, Kranju, Domžalah in Kopru.

Liebherr - ETIS d.o.o.