Miele-Professional_2/20000134265.highres
Miele-Professional_2/miele_logo---Copy.png

Miele Professional

Doživite svet znamke MIELE Professional. Prepričljiva zmogljivost za profesionalne uporabnike. Odkrijte kompaktne pralne in sušilne stroje za profesionalno uporabo – in doživite inovativne tehnologije za še večjo kakovost pranja, gospodarnost, udobje pri upravljanju in fleksibilnost.

Stroji na katere se lahko zanesete

Z več kot 90-letnimi izkušnjami v profesionalni negi perila in zavezo biti in postati "vedno boljši" je Miele Professional močan partner, ki vam bo vedno stal ob strani. Večkrat nagrajeni robustni Miele profesionalni stroji vas vsak dan prepričajo z nemotenim potekom delovanja in brezhibnimi rezultati. In s tem prispevajo dragocen del k uspehu vašega podjetja.

Več informacij

 

Za vsako zahtevo ustrezna rešitev

Naj gre za hotel, restavracijo, frizerski salon, dom za ostarele, negovalno ustanovo, vrtec ali čistilni servis - kdor se mora v svojem vsakdanu zanesti na dosledno čisto in higiensko pripravljeno perilo, potrebuje zmogljivo sistemsko rešitev za hitre, brezhibne rezultate nege perila. Nova generacija zanesljivih malih velikanov navduši na najrazličnejših področjih profesionalne uporabe s prvovrstno zmogljivostjo pranja, največjo učinkovitostjo in izjemno prijaznostjo do uporabnika.

Več informacij 

Prednosti za vas

  • Edinstvena učinkovitost

Natančna uporaba vode, električne energije in pralnih sredstev varčuje z naravnimi viri in zmanjša stroške.

  • Izjemna kakovost

Izvrstna čistoča in posebno nežna nega perila presegata vse zahteve profesionalnih sistemov pranja.

  • Več udobja in fleksibilnosti

Različne velikosti bobna in programi po meri izpolnjujejo posebne zahteve različnih ciljnih skupin.

Več informacij

Osnova za zadovoljne stranke

Stranke želijo prepričljivo storitev in popolno pozornost. Dobro je, da se lahko glede nege perila zanesete na strokovno rešitev in zanesljivo ekipo.

Vse na enem mestu. Etis vam ponuja strokovno pomoč tudi po vašem nakupu. Združujemo preizkušeno opremo, originalne rezervne dele ter lasten servis za znamko Miele Professional.

Več informacij