Obveščamo vas, da bo poslovalnica Etis Domžale do nadaljnjega odprta, od ponedeljka do petka, od 10. do 18. ure. Ob sobotah bo zaprta.
Hvala za razumevanje. 

 

Kuhajmo-z-mojstrom/shutterstock

Vabilo na zajtrk z Boro

Predstavitev večkrat nagrajenega sistema kuhinjske nape-BORA

  • Si želite uživati v razgledu in kuhati na svežem zraku v udobju vaše kuhinje?
  • Si želite izjemno tiho a učinkovito delovanje vaše nape?
  • Si želite napo, ki je varčna in enostavna za čiščenje?
  • Si želite napo, ki je estetsko dovršena in je skoraj nevidna?

Idealna kuhinja bi morala ponujati popolno oblikovalsko svobodo, kjer vse deluje perfektno, se enostavno čisti in je tiho. Nič vas ne sme odtegniti od uživanja v kuhi in uživanja v druženju v njej. Ker je kuhinja srce doma in so obroki v njej pripravljeni z ljubeznijo, mora to okolje  obkrožati svež zrak kot bi kuhali zunaj.

Vabimo vas na predstavitev večkrat nagrajenega, visokokakovostnega sistema kuhinjske nape BORA in njenega delovanja.

Izkoristite to izjemno priložnost, da pobliže in v praksi spoznate prednosti, ki jih BORA ponuja. Neoviran pogled v prostor in kuhanje brez pare pred vašimi očmi ali na vaših očalih. Nikoli več ne boste z glavo udarili v rob kuhinjske nape. Obleka in lasje bodo brez vonja po hrani. To so le nekatere od mnogih prednosti sistema BORA.

BORA sistem vodoravne kuhinjske nape je izredno zmogljiva kuhinjska inovacija, ki vašemu načrtovanju kuhinje daje čisto nove dimenzije in možnosti. Ponujamo vam možnost, da oblikujete sanjsko kuhinjo, ki bo navdušila vas in vaše najbližje.

Obljubljamo vam odličen program in obilo gurmanskih užitkov ob praktičnem prikazu delovanja sistema kuhinjske nape.

Prijavite se še danes, dokler so mesta še prosta. Število mest je omejeno. 

Kje in kdaj?

  • Kje: Studio aktivnih kuhinj ETIS, Tržaška 333, Ljubljana
  • Kdaj: termin trenutno ni razpisan
  • Prijavnina na delavnico: ____ EUR/osebo
  • Brezplačno parkiranje
  • Osvežilni napitki in pokušina vsega ustvarjenega
  • 100% garancija zadovoljstva

Prijavo na delavnico izvedete preko spodnjega obrazca. Število mest je omejeno. Prijave zbiramo do zapolnitve prostih mest.

 

Prijava na delavnico

Vpišite svoje podatke in se prijavite na razpisano delavnico.

Spoštovani, vljudno vas naprošamo, da izberete skupine novic, o katerih želite biti obveščeni.


Namen obdelave: Obveščanje posameznikov o novostih v podjetju glede na izbrane skupine obveščanja na področju bele tehnike, kuhinj, utilitija, kuharskih delavnic, servisa in novosti v družbi Etis d.o.o. na podlagi pridobljenega soglasja.

Več o varstvu osebnih podatkov si preberite na tej povezavi https://www.etis.si/sl/Pravna-obvestila/. S kliki na označene skupine e-novic potrjujem, da sem seznanjen/a s splošnimi informacijami o varstvu osebnih podatkov ter soglašam, da družba ETIS d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje za namen pošilja e-novic. Seznanjen/a sem, da lahko privolitev za pošiljanje e-novic kadarkoli prekličem.