Obveščamo vas, da bo poslovalnica Etis Domžale do nadaljnjega odprta, od ponedeljka do petka, od 10. do 18. ure. Ob sobotah bo zaprta.
Hvala za razumevanje. 

 

Karimovi-recepti/brooke-lark-230642-unsplash_h

Karimov recept tedna

Za Karimovim sočnim steak-om stojijo naslednje sestavine:

  • 1 kos steak-a (debeline 3-4 cm, dobro zorjen)
  • sol
  • poper
  • 2 stroka česna
  • vejica rožmarina
  • maslo
  • olje

Postopek:

Steak vzamemo iz hladilnika 2 uri, preden ga bomo uporabili, da se temperira. Natremo ga s soljo in poprom ter pokapamo z oljem. Položimo ga v segreto ponev, ki smo jo pokapali z malo olja, nato pa dodamo česen in vejico rožmarina. Steak popečemo z obeh strani. Dodamo žličko masla, zatem pa ga postavimo v pečico, segreto na 180 stopinj. Ko je središčna temperatura steaka med 56 in 58 stopinjami, ga vzamemo iz pečice ter  pustimo, da nekaj minut počivati. Med tem se ga ne dotikamo, ne prebadamo ali obračamo. 

Karimov nasvet:

Karim je za pripravo sočnega steak-a uporabil Miele klasično pečico H 7860 BP, ki s pomočjo brezvrvičnega termometra za živila omogoča natančno pečenje brez nadzora.

Pečenje do središčne temperature prinaša najboljše rezultate: z brezvrvičnim termometrom, ki je patentiran za podjetje Miele, lahko pečete meso, ribe in perutnino do stopinje natančno. In to izjemno udobno in brez potrebnega nadzora, saj vam prikaz preostalega časa ves čas kaže, kdaj bo jed pripravljena. Termometer brez kabla nudi posebno preprosto uporabo in je ves čas pri roki v vratih pečice.

 

 

Prijava na delavnico

Vpišite svoje podatke in se prijavite na razpisano delavnico.

Spoštovani, vljudno vas naprošamo, da izberete skupine novic, o katerih želite biti obveščeni.


Namen obdelave: Obveščanje posameznikov o novostih v podjetju glede na izbrane skupine obveščanja na področju bele tehnike, kuhinj, utilitija, kuharskih delavnic, servisa in novosti v družbi Etis d.o.o. na podlagi pridobljenega soglasja.

Več o varstvu osebnih podatkov si preberite na tej povezavi https://www.etis.si/sl/Pravna-obvestila/. S kliki na označene skupine e-novic potrjujem, da sem seznanjen/a s splošnimi informacijami o varstvu osebnih podatkov ter soglašam, da družba ETIS d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje za namen pošilja e-novic. Seznanjen/a sem, da lahko privolitev za pošiljanje e-novic kadarkoli prekličem.