Obveščamo vas, da bo poslovalnica Etis Domžale do nadaljnjega odprta, od ponedeljka do petka, od 10. do 18. ure. Ob sobotah bo zaprta.
Hvala za razumevanje. 

 

Karimovi-recepti/brooke-lark-230642-unsplash_h

Karimov recept tedna

Za Karimovim pirinim kruhom stojijo naslednje sestavine:

  • 500 g pirine moke
  • 10 g soli
  • 10 g olivnega olja
  • 500 g gazirane vode
  • 15 g vinskega kamna
  • 20 g lanenega semena
  • 10 g kvasa

Priprava:

Vse sestavine zmešamo skupaj v gosto tekočo maso, ki jo vlijemo v pekač, prekrit s peki papirjem. Pekač damo v pečico in na 180 stopinjah pečemo od 55 do 60 minut.

Karimov nasvet:

Karim je za pripravo odličnega pirinega kruha uporabil  pečico Miele H 7860 BPX (ArtLine), ki jo lahko segrejete, ko ste še na poti. V aplikaciji Miele@mobile lahko izberete tudi priljubljen recept, optimalne nastavitve pa na svojo pečico prenesete z le enim samim dotikom.

Pri pripravi jedi uporabite funkcijo TasteControl, ki omogoča najboljše rezultate. Po postopku priprave namreč poskrbi, da se pečica popolnoma ohladi, s čimer prepreči nadaljnjo neželeno peko, poleg tega pa vam omogoča, da živila ohranjate pri temperaturi, primerni za serviranje. Najboljše pri tem je da stopnja toplotne obdelave vaših jedi ostane na želeni ravni - tudi če niste tam, da bi pripravljeno jed takoj vzeli iz pečice!

 

 

Prijava na delavnico

Vpišite svoje podatke in se prijavite na razpisano delavnico.

Spoštovani, vljudno vas naprošamo, da izberete skupine novic, o katerih želite biti obveščeni.


Namen obdelave: Obveščanje posameznikov o novostih v podjetju glede na izbrane skupine obveščanja na področju bele tehnike, kuhinj, utilitija, kuharskih delavnic, servisa in novosti v družbi Etis d.o.o. na podlagi pridobljenega soglasja.

Več o varstvu osebnih podatkov si preberite na tej povezavi https://www.etis.si/sl/Pravna-obvestila/. S kliki na označene skupine e-novic potrjujem, da sem seznanjen/a s splošnimi informacijami o varstvu osebnih podatkov ter soglašam, da družba ETIS d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje za namen pošilja e-novic. Seznanjen/a sem, da lahko privolitev za pošiljanje e-novic kadarkoli prekličem.