Z odličnimi nasveti, predlogi, recepti naših svetovalcev, serviserjev, monterjev, kuharjev, mizarjev in ostalih strokovnjakov za dom bomo zadovoljili tudi najbolj zahtevne. Poskrbeli bomo, da bo vsakodnevno gospodinjstvo za vas užitek.
Po e-pošti vam bomo poslali e-knjižico z najboljšimi nasveti, kako se pravilno lotiti nakupa večje kuhinjske opreme, da kasneje ne bo bolela glava. Ni modro kupovati na hitro, ko gre za opremo, ki jo boste leta dolgo uporabljali vsak dan. Kam vam jo pošljemo?
Navadno vodo in sladkor zavremo, da se sladkor popolnoma raztopi. Sirup odstavimo in dodamo limonin sok in sivkine cvetove. Pustimo, da se ohladi. Sirup precedimo skozi cedilo in ga postavimo v ... ODKRIJ VEČ
Vse sestavine s pomočjo multipraktika ali paličnega mešalnika zmiksamo v gladko maso. Maso nato počasi vlijemo v aparat za pripravo sladoleda in mešamo približno 30 minut oz. po navodilih proizvajalca ... ODKRIJ VEČ
Steak vzamemo iz hladilnika 2 uri predno ga bomo uporabili, da se temperira. Natremo ga s soljo in poprom, pokapamo z oljem. Položimo ga v razgreto ponev z malo olja, dodamo česen in vejico rožmarina. ... ODKRIJ VEČ
Jajčevce zarežemo križ kraž in jih nasolimo. Obrnemo na narezano stran, ter pustimo 30 minut da se odcedi tekočina.
Parmazan, mozzarelo in mlete lešnike zmešamo skupaj. Med tem, na male kockice ... ODKRIJ VEČ
Vse sestavine zmešamo skupaj v gosto tekočo maso, ki jo vlijemo v pekač, prekrit s peki papirjem. Pekač damo v pečico in na 180 stopinjah pečemo od 55 do 60 minut. ODKRIJ VEČ
Pripravljen v parni pečici.
Vse naštete sestavine skupaj dobro premešamo s paličnim mešalnikom. Nalijemo v manjše ognjevarne posodice, ki jih prekrijemo s folijo, položimo na pladen ter vstavimo v ... ODKRIJ VEČ