Z odličnimi nasveti, predlogi, recepti naših svetovalcev, serviserjev, monterjev, kuharjev, mizarjev in ostalih strokovnjakov za dom bomo zadovoljili tudi najbolj zahtevne. Poskrbeli bomo, da bo vsakodnevno gospodinjstvo za vas užitek.
Po e-pošti vam bomo poslali e-knjižico z najboljšimi nasveti, kako se pravilno lotiti nakupa večje kuhinjske opreme, da kasneje ne bo bolela glava. Ni modro kupovati na hitro, ko gre za opremo, ki jo boste leta dolgo uporabljali vsak dan. Kam vam jo pošljemo?
Zmešamo mleti sladkor, moko in mlete mandlje. Beljake, sladkor in vanilijo, stepemo v kompakten sneg. Mleto mešanico na rahlo vmešamo med beljake. Z dresirno vrečko nabrizgamo 2 cm velike krogce ( kot ... ODKRIJ VEČ
Kvas pripravimo z malo vode in sladkorja. Moko presejemo, maslo razstopimo in primešamo k mleku. Dodamo še ostale sestavine, zgnetemo v mehko gladko testo, ter pustimo počivati pol ure. Testo ... ODKRIJ VEČ
Moki prilijemo mleko, vodo, sol in sredstvo za vzhajanje, ter dodamo ščep ingverja, mletih klinčkov in cimeta. Po želji pa lahko dodamo še narezane pražene lešnike in mandlje. Testo gladko zamesimo in ... ODKRIJ VEČ
Pripravimo kvas z malo vode in sladkorja. Moko presejemo in dodamo vse ostale sestavine, ter dobro zgnetemo v gladko testo. Pokrijemo in pustimo vzhajati približno 30 minut. Testo oblikujemo v dva ... ODKRIJ VEČ
Korenje olupimo in drobno naribamo. Maslo, sladkor, vanilin sladkor in sol kremasto stepemo. Jajca ločimo. V maslo dodamo rumenjake, limonino lupinico, limonin sok ter dobro premešamo. Dodamo še moko, ... ODKRIJ VEČ
Za bezgovo sredico potrebujemo 3 dl šebese iz vode in bezgovega sirupa. Količino sirupa prilagodimo svoji sladkosnednosti. Želatino namočimo v hladni vodi, da nabrekne, ožamemo in raztopimo nad nizkim ... ODKRIJ VEČ