Cenjene stranke obveščamo, da bo poslovalnica Etis Koper, v četrtek, 23. maja 2024, zaprta. Hvala za razumevanje.

 

 

pecica-bora-xbo/xbo-naslovna

Kulinarične delavnice Bora

Ekskluzivna prezentacija pečice BORA X BO in kuhališča z integrirano kuhinjsko napo BORA

Idealna kuhinja bi morala ponujati popolno oblikovalsko svobodo, kjer vse deluje perfektno, se enostavno čisti in je tiho. Nič vas ne sme odtegniti od uživanja v kuhi in uživanja v druženju v njej. Ker je kuhinja srce doma in so obroki v njej pripravljeni z ljubeznijo, moramo poskrbeti še za zdravo prehrano kot tudi okolje, v katerem živimo. V kuhinji nas bi moral obkrožati zrak, kot bi kuhali zunaj. Prav zato smo izbrali 2 produkta, ki poskrbita za oboje. 

Vabimo vas na predstavitev večkrat nagrajenega, visokokakovostnega sistema kuhinjske nape BORA in njenega delovanja, ki poskrbi za boljši zrak pri kuhanju. Prav tako pa s NOVO pečico BORA X BO lahko poskrbite za odlično in zdravo prehrano, ki s kuhanjem oz. ˝parjenjem˝  ohrani več vitaminov in mineralov v naših jedeh.

Zakaj izbrati integrirano kuhinjsko napo BORA?

Neoviran pogled v prostor in kuhanje brez pare pred vašimi očmi ali na vaših očalih. Nikoli več ne boste z glavo udarili v rob kuhinjske nape. Obleka in lasje bodo brez vonja po hrani. To so le nekatere od mnogih prednosti sistema BORA. Sistem vodoravne kuhinjske nape je izredno zmogljiva kuhinjska inovacija, ki vašemu načrtovanju kuhinje daje čisto nove dimenzije in možnosti. Ponujamo vam možnost, da oblikujete sanjsko kuhinjo, ki bo navdušila vas in vaše najbližje.

Zakaj izbrati pečico BORA X BO?

Ker pečica BORA X BO predstavlja revolucijo v svetu pečenja in kuhanja na pari. S številnimi inovacijami in dovršenim dizajnom predstavlja novo dimenzijo na področju moderne kuhe in peke.

BORA X BO prepriča s povsem enakomerno pripravo hrane in optimalno porazdelitvijo toplote. X BO pečica nadomešča klasične metode pečenja s konceptom inteligentnega vročega zraka, kar olajša prehod in zagotavlja rezultate, ki navdihujejo - tudi pri preizkušenih receptih. Poleg tega pa služi tudi kot parni kuhalnih, zaradi česar je kuhanje lažje, bolj predvidljivo in bolj zdravo. Živila obdana s paro ohranijo svež okus ter dragocene vitamine in minerale. Prednost pečice pa je vsekakor tudi samodejno čiščenje s čistilno kartušo.

Vabimo vas, da se nam pridružite na ekskluzivni delavnici in spoznate odgovore na vsa vaša vprašanja. Izvedeli boste vse, kar ste vedno želeli vedeti o prednostih, ki jih ponujata revolucionarna produkta pa niste imeli priložnosti vprašati. Deležni boste odgovorov na vsa vaša vprašanja s strani odlične poznavalke kuhinjskih aparatov, ge. Alenke Repas ter ljubiteljice kuhanja, ki bo samo z vami delila vse svoje znanje in bogate izkušnje. Želimo, da izkoristite to priložnost in dobite vse informacije na enem mestu. Prijavite se na delavnico in odkrijte, mogoče še neodkrite, gurmanske užitke.

Kulinarične delavnice na inovativnih BORA produktih so doživetje. 

Vabljeni vsi ljubitelji dobre hrane, ki cenite zdrave in okusne jedi. Obljubljamo vam odličen program in obilo gurmanskih užitkov. Vse pripravljene sočne, zdrave in okusne jedi bomo tudi poskusili. Pridite razvajati svoje brbončice in se nam pridružite na prav posebnem kulinaričnem večeru.

Prijavo na delavnico izvedete preko spodnjega obrazca. Število mest na delavnici je omejeno. 

KDAJ, KJE in KOLIKO?

-  9. april 2024, od 17.00 do 19. ure, v studiu aktivnih kuhinj  - ETIS, Tržaška 333, Ljubljana (delavnica je že polno zasedena)

16. maj 2024, od 17.00 do 19. ure, v studiu aktivnih kuhinj  - ETIS, Tržaška 333, Ljubljana 

6. junij 2024, od 17.00 do 19. ure, v studiu aktivnih kuhinj  - ETIS, Tržaška 333, Ljubljana 

  • Brezplačno parkiranje
  • Osvežilni napitki in pokušina okusno pripravljenih jedi
  • 100% garancija zadovoljstva

Kotizacija delavnice znaša 30 € na osebo, katere vrednost vam upoštevamo ob nakupu kateregakoli sistema Bora v roku 1 leta. Pogoj velja samo za nakup v Etisu. Kotizacijo poravnate po ponudbi, ki jo prejmete po oddani prijavi na delavnico ali na dan delavnice v našem salonu. 

Prijave zbiramo do zapolnitve prostih mest. 

Delavnica Bora XBO - plačljivo

Vaši podatki

Vpišite svoje podatke in se prijavite na razpisano delavnico.

Vključeno: 

  • Brezplačno parkiranje
  • Osvežilni napitki in pokušina okusno pripravljenih jedi
  • 100% garancija zadovoljstva

Vse delavnice se izvajajo v studiu aktivnih kuhinj ETIS, Tržaška 333, Ljubljana. Prijave zbiramo do zapolnitve prostih mest.

Kotizacija delavnice znaša 30 € na osebo, katere vrednost vam upoštevamo ob nakupu kateregakoli sistema Bora v roku 1 leta. Kotizacijo poravnate po ponudbi, ki jo prejmete po oddani prijavi na delavnico ali na dan delavnice v našem salonu. 

Prijava na obveščanje

Spoštovani, vljudno vas naprošamo, da izberete skupine novic, o katerih želite biti obveščeni.


Namen obdelave: Obveščanje posameznikov o novostih v podjetju glede na izbrane skupine obveščanja na področju bele tehnike, kuhinj, utilitija, kuharskih delavnic, servisa in novosti v družbi Etis d.o.o. na podlagi pridobljenega soglasja.

Več o varstvu osebnih podatkov si preberite na tej povezavi https://www.etis.si/sl/Pravna-obvestila/. S kliki na označene skupine e-novic potrjujem, da sem seznanjen/a s splošnimi informacijami o varstvu osebnih podatkov ter soglašam, da družba ETIS d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje za namen pošilja e-novic. Seznanjen/a sem, da lahko privolitev za pošiljanje e-novic kadarkoli prekličem.