Obveščamo vas, da bo poslovalnica Etis Domžale do nadaljnjega odprta, od ponedeljka do petka, od 10. do 18. ure. Ob sobotah bo zaprta.
Hvala za razumevanje. 

 

Opremljeni z odličnim

Z odličnimi nasveti, predlogi, recepti naših svetovalcev, serviserjev, monterjev, kuharjev, mizarjev in ostalih strokovnjakov za dom bomo zadovoljili tudi najbolj zahtevne. Poskrbeli bomo, da bo vsakodnevno gospodinjstvo za vas užitek.

S pomočjo aktivnega kisika do odličnih rezultatov

Marec je čas, da se lotimo spomladanskega čiščenja. Pospravimo zimsko garderobo, pobrišemo omare, operemo in pripravimo letna oblačila. Pomembno je tudi generalno čiščenje in dezinfekcija vseh gospodinjskih aparatov, ki so celo zimo pridno poskrbeli za naše udobno bivanje. Preden vam predstavimo blagovno znamko čistil, ki deluje na podlagi aktivnega kisika, vam želimo predstaviti prednosti uporabe in samo delovanje aktivnega kisika.

 

Kaj sploh pomeni aktivni kisik? Za življenje je kisik eden izmed najpomembnejših dejavnikov. V naravi obstajajo različne oblike kisika, ki nastajajo ob različnih vremenskih in biokemijskih pojavih. Znanstveniki so odkrili pomembno vlogo kisikovega singleta – aktivnega kisika. Aktivni kisik se pogosto uporablja v domači in kozmetični industriji. Uporaba tega elementa je razširjena med dodatki za perilo, pa tudi v domačih in osebnih detergentih, vključno z zobnimi pastami. To je kemični element z razkužilnimi in prečiščevalnimi lastnostmi, ki mu pravimo "aktivno" zaradi njegovega učinkovitega odstranjevanja bakterij, madežev in nečistoč.

Njegovo prečiščevalno delovanje je zelo pomembno, zato se granulati aktivnega kisika uporabljajo tudi za razkuževanje vode v bazenih, kjer že izpodriva klor, saj je okolju prijazenejši in ne škoduje koži. Pogosto se uporablja pri pranju perila, kjer čisti, odstranjuje umazanijo ter odpravlja neprijetne vonjave, ne da bi poškodoval tudi najbolj občutljiva oblačila. Antibakterijske lastnosti aktivnega kisika so zelo koristne tudi v hladilniku. Pravzaprav so v mnogih napravah za hlajenje uporabili sistem samodejnega sproščanja tega elementa, da se omeji širjenje bakterij, čiščenje zraka in okolja, tako da se hrana lahko dlje konzervira. V takšnem okolju hladilnika je ena najpomembnejših prednosti te tehnologije nedvomno omejevanje širjenja slabega vonja. V praksi aktivni kisik upočasni širjenje plesni in bakterij, s trojnim rezultatom podaljša svežino, ohrani organoleptične lastnosti in zmanjša vonjave ter očisti zrak, ki kroži znotraj hladilnika.

Ob stiku raztopine z vodo se aktivni kisik sprosti v obliki številnih drobnih mehurčkov, ki razgradijo umazanijo in na nek način razkužijo površino in materiale (perilo), ki se jo dotika. Oblačila ohranijo živahne barve in ostanejo bolj mehka. Belo perilo s pranjem ostane bolj belo, kot če bi uporabljali navaden pralni prašek. Hkrati boste poskrbeli za čisto perilo ter pralni stroj, saj aktivni kisik zaradi svojega delovanja pripomore tudi k čiščenju in negi notranjosti naših aparatov. Nič drugače ni s posodo v pomivalnih strojih. Za odlično odstranjevanje umazanije s posode ter higiensko čiste stroje tudi tokrat poskrbi aktivni kisik. Clearwhite izdelki imajo visokokakovostno čistilno moč, zahvaljujoč svojim kakovostnim sestavinam. Encimi in aktivni kisik se vedno sprostijo ob pravem času in zagotavljajo sijoče kozarce in bleščeče perilo brez sledi umazanije. Pralno sredstvo CW, je izjemno učinkovito in brez težav odstrani trdovratne madeže že pri nizkih temperaturah, saj ne vsebuje fosfatov in belil, zato je vsako pranje nežno do vašega perila.

Izdelki Clearwhite niso primerljivi z običajnimi pralnimi in čistilnimi sredstvi, zato jih v klasičnih trgovinah ali drogerijah ne moremo kupiti. Izpopolnjeni z inovativnimi, visoko koncentriranimi izdelki za nego, zagotavljajo higiensko klimo in veliko daljšo življenjsko dobo naprav v katerih jih uporabljamo.

Nad rezultati pranja in pomivanja s čistili ClearWhite boste navdušeni.

Linija čistil Clearwhite ponuja:

1. Izdelki za pomivanje

 • tablete in prašek iz linije Basic
 • sredstvo za sijaj
 • sol
 • tablete za pomivanje All Coplete iz linije Power Tabs

2. Pralna sredstva

 • pralna sredstva za belo perilo (prašek in tekoče sredstvo)
 • pralna sredstva za barvasto perilo (prašek ali tekoče sredstvo)
 • čistilo in impregnacijsko sredstvo za športna oblačila
 • čistilno sredstvo za puh

3. Izdelki za nego, čiščenje in dezinfekcijo

 • sredstvo za nego pomivalnega stroja
 • odstranjevalec apnenca za pralne in pomivalne stroje
 • osvežilec za pomivalni stroj
 • čistilo T6 za dezinfekcijo pralnega stroja