Obveščamo vas, da bo poslovalnica Etis Domžale do nadaljnjega odprta, od ponedeljka do petka, od 10. do 18. ure. Ob sobotah bo zaprta.
Hvala za razumevanje. 

 

Opremljeni z odličnim

Z odličnimi nasveti, predlogi, recepti naših svetovalcev, serviserjev, monterjev, kuharjev, mizarjev in ostalih strokovnjakov za dom bomo zadovoljili tudi najbolj zahtevne. Poskrbeli bomo, da bo vsakodnevno gospodinjstvo za vas užitek.

10 korakov do brezhibno delujočega pomivalnega stroja

Brez rednega in pravilnega vzdrževanja je lahko življenjska doba vašega pomivalnega stroja krajša in rezultati pomivanja vidno slabši. Čista notranjost pomivalnega stroja in vrat pomeni tudi čisto posodo. Zato da do neprijetnih vonjav, neoprane posode in drugih nevšečnosti sploh ne bo prihajalo vam naši strokovnjaki iz ETIS servisa svetujejo, da sledite 10-im zapisanim korakom za pravilno vzdrževanje in čiščenje:

  1. Pred čiščenjem aparata obvezno le-tega izključimo iz omrežja ali odklopimo varovalko.
  2. Pred čiščenjem preverimo in upoštevamo postopek čiščenja opisan v navodilih za uporabo.
  3. Redno čiščenje filtrov v notranjosti vsaj 1x na teden.
  4. 2x do 3x letno uporabiti čistilo za pomivalni stroj za razmaščevanje stroja in cevi. Mi vam svtujemo uporabo sredstva za nego pomivalnega stroja (Clearwhite). Edinstven izdelek, ki so ga razvili profesionalci za specializirano uporabo. Zaradi varovanja okolja ne vsebuje polnil kot običajna tekoča čistila. Ekskluzivna tehnologija sredstva za nego pomivalnega stroja iztočasno razmasti in odstrani apnenec.
  5. Ne priporočamo raznih doma narejenih čistil, ker ne vemo ali lahko vplivajo na tesnila, jim spremenijo kemično strukturo in povzročajo puščanje.
  6. Obrisati notranje inox robove vrat po vsakem pranju.
  7. Redna uporaba soli za pomivalne stroje, tekočine za lesk in kakovostnega praška.
  8. Očistiti tesnilo, ki tesni vrata (guma na ohišju). Ostanke hrane pod spodnjim tesnilom na vratih očistite z razredčenim čistilom za posodo, sprati z vodo in obrisati.
  9. Pri polnjenju posode za sol je potrebno popolnoma odstraniti vse ostanke soli, ki so se raztresli mimo odprtine po notranjosti stroja, splakniti pokrovček, ga dobro priviti nazaj, da ne pušča, odstraniti vse filtre, jih položiti v spodnjo košaro in zagnati program izpiranja, da odstrani iz stroja vse ostanke soli, ki bi lahko povzročili rjavenje posameznih delov.
  10. V primeru, ko stroj dalj časa ne bo v uporabi najprej opraviti čiščenje s čistilom na višji temperaturi  in stroj po končanem pranju pustiti odprt, da se suši.

V primeru, da do okvare pride, čimprej pokličite usposobljen servis, da bo škoda zaradi okvare čim manjša.